News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor φεύγει αήττητος

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Η γνώμη του Juan Ignacio García-Ochoa


Ο Keylor Navas φεύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης και το κάνει χωρίς να’χει χάσει ούτε ένα νοκ άουτ του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης. Σε πέντε χρόνια στη λευκή ομάδα, οι προπονητές του τον έβαλαν βασικό στα τρία. Και σε αυτά τα τρία, η Μαδρίτη κέρδισε τα πάντα. Ούτε μία ήττα σε εννέα νοκ άουτ του Champions League. Ούτε μία ήττα σε τρεις τελικούς. 12 στα 12 για τη Μαδρίτη με τον tico κάτω απ’τα δοκάρια.

Αμφισβητούμενος από το πρώτο λεπτό που τέθηκε κάτω απ’τα δοκάρια της Μαδρίτης, ο Keylor ξανάδειξε τη σιδηρά νοοτροπία του ώστε να γίνει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία της λευκής ομάδας. Μερικοί από τους προπονητές του λένε ότι τεχνικά δεν είναι ο καλύτερος, αλλά έχει ένα πράγμα που για τον Zidane ήταν ακαταμάχητο: ο Keylor κερδίζει πάντα. Ο Νάβας κέρδισε αγώνες και κέρδισε τίτλους. Στις καθοριστικές στιγμές, εμφανίστηκε πάντα. Κι όταν απέτυχε, όπως όλοι οι άλλοι, ο τερματοφύλακας δεν βυθίστηκε και η Μαδρίτη συνέχισε να κερδίζει. Ποτέ ένα δικό του λάθος δεν κόστισε στη Μαδρίτη μια ήττα. Και παρόλα αυτά, οι επιτυχίες του έδωσαν πολλές νίκες και τίτλους στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εκπλήσσει τώρα ότι ο Γάλλος τον άφησε στην άκρη κι ότι ποντάρει ανεπιφύλακτα στον Courtois. Επειδή ο Keylor δεν τον απογοήτευσε ποτέ.

Ο Νάβας αφήνει στο Valdebebas φίλους και μια ανεκτίμητη κληρονομιά για όσους τον έχουν δει να προπονείται κάθε μέρα: αυτήν της ακούραστης εργασίας. Έλεγε σε μια συνέντευξη στη MARCA ότι κάνει πάντα έναν κοιλιακό παραπάνω απ’τον ανταγωνιστή του στο τέρμα. Αυτό έχει κάνει μέχρι την τελευταία μέρα στη Μαδρίτη κι αυτό θα κάνει από αύριο στην PSG, η οποία με τον Keylor είναι ακόμα περισσότερο υποψήφια για να κερδίσει, επιτέλους, το πολυπόθητο Champions League της. Διότι ακόμα κι αν δεν είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας για να κερδίσεις. Θυμηθείτε, στο Champions League δεν έχει χάσει ΠΟΤΕ.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.