News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ιστορία της Le Parisien για την Επιχείρηση Neymar: απ’τα 300 εκατομμύρια, στη Μαδρίτη και στον Mbappé

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Η γαλλική εφημερίδα περιγράφει ως «αδύνατη υπογραφή» την αποχώρησή του στη Barça


Η Le Parisien έκανε χθες ένα χρονικό της "αδύνατης υπογραφής" του Neymar για τη Barcelona. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, "οι μέτοχοι της PSG στο Κατάρ ένιωσαν ταπεινωμένοι", όταν στις αρχές Ιουνίου ο Neymar είπε στον Λεονάρντο ότι ήθελε να φύγει απ’την PSG.

Τότε, ο εμίρης του Κατάρ, Tamim ben Hamad Al Thani, πραγματικός ιδιοκτήτης του παριζιάνικου club χάραξε τον χάρτη πορείας που θα ακολουθούσαν: ο Neymar θα μπορούσε να φύγει απ’την PSG αν έφερνε στα ταμεία του club περισσότερα απ’τα 222 εκατομμύρια ευρώ τα οποία κόστισε το 2017. Μάλιστα, ο Al Khelaifi ήρθε σε επαφή με τους αρχηγούς της PSG για να τους διευκρινίσει την κατάσταση του Neymar και τη θέση του club: «Ο Neymar μπορεί να φύγει, αλλά μόνο αν η προσφορά είναι τεράστια: 300 εκατομμύρια».

Έτσι αφηγείται η Le Parisien την πρώτη συνάντηση ανάμεσα σε PSG και Barcelona στις 13 Αυγούστου. «Ήρθαν σχεδόν με άδεια χέρια», με τη Barça να προσφέρει τον Coutinho και ένα μικρό χρηματικό ποσό για να προσπαθήσει να κλείσει την υπογραφή του Neymar. Επιπλέον, η PSG πιστεύει ότι οι azulgranas διέρρευσαν το ταξίδι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιγράφοντας στον Τύπο ακόμα και το μέρος και της ώρας άφιξης στο Παρίσι.

Η χειρονομία που περίμενε η Barcelona απ’τον Neymar υπέρ της culé προσφοράς για να πιέσει την PSG, δεν ήρθε ποτέ. Και είναι ότι ο Ney επιθυμούσε να φύγει από το Παρίσι όπως και να΄χε και δεν θέλησε να κλείσει οποιαδήποτε πόρτα, ακόμα και εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης. Το περιβάλλον του πίεσε τη Barcelona με προσφορές απ’το λευκό σύνολο στην PSG για να υπογράψει τον Βραζιλιάνο. Ωστόσο, η Μαδρίτη είχε ξεκάθαρο ότι δεν επρόκειτο να δαπανήσει τα 300 εκατομμύρια που ζητούσε η PSG, μιας κι ο κύριος στόχος της είναι να υπογράψει τον Mbappé την επόμενη σεζόν.

Με τη Μαδρίτη αποκλεισμένη, στον Neymar απέμενε μόνο η επιλογή της Barcelona, αλλά με το πέρασμα των ημερών η υπογραφή του έγινε όλο και πιο αδύνατη: «Η PSG γνώριζε από καιρό ότι η Barca δεν είχε αρκετά χρήματα. Την τιμή που όρισε η París δεν μπορούσε να την πληρώσει κανένα κλαμπ. Είναι η ιστορία μιας μεταγραφής που δεν μπορούσε να γίνει», αναγνωρίζει η Le Parisien.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.