News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Υπόθεση Eriksen»: Η Μαδρίτη θέλει να συμπεριλάβει τον James στην επιχείρηση

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Του Agustín Martín

Θα έριχνε την τιμή του Δανού της Τότεναμ. Άρσεναλ, Γιουβέντους και Νάπολι φιλοδοξούν επίσης να μπορέσουν να πάρουν τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους.


Νέα στροφή στην περίπτωση πιθανής μεταγραφής του Christian Eriksen για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το λευκό σύνολο θέλει να συμπεριλάβει τον Κολομβιανό James Rodriguez, δανεικό στη Μπάγερν Μονάχου κι εν αναμονή του να μάθει το μέλλον του, στην επιχείρηση για να ρίξει την πιθανή τιμή που θα ορίσει ο Daniel Levy ως σημείο εκκίνησης για να ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις προκειμένου να πάρει τον ταλαντούχο Δανό.

Ο James παίζει τη δεύτερη σεζόν του στην ομάδα του Μονάχου, αλλά δεν είναι πάρα πολύ πεπεισμένος από τότε που ο Νίκο Κόβατς, ο Κροάτης προπονητής της βαυαρικής ομάδας, ανέλαβε τον γερμανικό πάγκο. Υπό την καθοδήγηση του Κροάτη, ο James μόλις που έχει συμμετάσχει σε 12 αναμετρήσεις με τους Βαυαρούς ανάμεσα σε Μπουντεσλίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει ολοκληρώσει μόνο μια αναμέτρηση (στην ήττα απ’τη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ με 0-3 στις 6 Οκτωβρίου). Επιπλέον, κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο και μια ρήξη του συνδέσμου του γόνατος (αντιμετωπίστηκε στη Μαδρίτη) είχαν αντίκτυπο στη σωματική και συναισθηματική του κατάσταση καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν.


Ένας εκτιμώμενος παίκτης

Ακόμα κι έτσι, ο James έχει πολύ καλή εικόνα στην Ευρώπη. Οι καλές του σεζόν στην Πόρτο και στη Μονακό, καθώς επίσης και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και η πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη (14-15) τον έκαναν πιστωτή αυτών των ευσήμων. Ακόμα και ομάδες όπως η Άρσεναλ, επίσης απ’τη Premier (ο Emery τον θεωρεί κομμάτι κλειδί και μέσα στο gunner σύνολο κατηγορείται ο Sven Mislintat, πρώην επικεφαλής των ανιχνευτών, ότι δεν έχει κάνει ότι ήταν δυνατόν για να τον πάρει στο σύνολο του βόρειου Λονδίνου προκαλώντας έναν εσωτερικό πόλεμο με τον Βάσκο προπονητή), η Γιουβέντους (ο Cristiano δεν βλέπει άσχημα την ενσωμάτωσή του, καθώς επίσης και του Μαρσέλο) και η Νάπολι (ο Αντσελότι τον είχε ήδη στις εντολές του στη Μαδρίτη), αυτή σε μικρότερο βαθμό, φιλοδοξούν επίσης να μπορέσουν να τον υπογράψουν.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.