News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έρχονται ενισχύσεις στον Solari: Kroos, Llorente και Mariano δουλεύουν στο μέγιστο

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Του J. L. Calderón

Ολοκληρώνουν την προπόνηση κανονικά και θα’ναι διαθέσιμοι ενάντια στην Girona


Στον Solari έρχονται ενισχύσεις απ’το ιατρείο. Φαίνεται ότι ο τεχνικός αρχίζει να βλέπει το φως στο τέλος του τούνελ όσον αφορά τη μάστιγα των απουσιών που είχε η Μαδρίτη κι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης ενάντια στη Girona θα αρχίσει πια να ανακτά παίκτες. Οι πρώτοι, Kroos, Llorente και Mariano, που συνεχίζουν να δουλεύουν κανονικά.

Όπως ενημερώνει η ιστοσελίδα του λευκού συλλόγου, η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μια νέα προπόνηση ενόψει ενός νέου νοκ άουτ για το κύπελλο, που θα αρχίσει να παίζεται αυτή την Πέμπτη στο Santiago Bernabéu. Kroos, Marcos Llorente και Mariano ολοκλήρωσαν την προπόνηση με την ομάδα, στην οποία συμμετείχαν επίσης και οι παίκτες της Castilla Cristo και Javi Sánchez.

Μετά την έναρξη στο γυμναστήριο, οι λευκοί ολοκλήρωσαν στο γήπεδο ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας. Στη συνέχεια, έπαιξαν διάφορα παιχνίδια σε γήπεδα μειωμένων διαστάσεων. Keylor Navas, Vallejo, Bale και Asensio συνεχίζουν με τις αντίστοιχες διαδικασίες αποκατάστασής τους. Οι δύο τελευταίοι προπονήθηκαν ατομικά με μπάλα στο χορτάρι.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.