News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένας ακόμα γύρος Copa για τον Odriozola

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Του J. I. García-Ochoa

Έχει παίξει όλα τα λεπτά στο νοκ άουτ τουρνουά και θα είναι και πάλι βασικός ενάντια στην Girona


Ο Álvaro Odriozola θα επιστρέψει στη αρχική εντεκάδα αυτή την Πέμπτη εναντίον της Girona. Σα να επρόκειτο για έναν τερματοφύλακα, ο μπακ γνωρίζει ότι το Copa del Rey είναι η διοργάνωσή του κι ότι είναι στο νοκ-άουτ τουρνουά όπου πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τα εύσημα για να πάρει μια θέση στην λευκή ομάδα. Προς το παρόν, στο Κύπελλο κεντάει.

Από τότε που έφτασε στην Ρεάλ Μαδρίτης, συγκεκριμένα πριν απ’το ντεμπούτο εναντίον της Μελίγια, ο Solari έχει αποφασίσει να ξεκουράσει τον Carvajal και να δώσει στον Odriozola όλα τα λεπτά σ’αυτό το Κύπελλο. Τέσσερα στα τέσσερα παιχνίδια, 360 στα 360 λεπτά για τον πρώην της Ρεάλ, που έχει σ’αυτή τη διοργάνωση ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, στατιστικά που τον επιβεβαιώνουν ως τον μπακ μεγάλων αποστάσεων που υπέγραψε η Ρεάλ Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι. Αγνοημένος απ’τον Lopetegui στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, είναι ο δεύτερος δεξιός μπακ στη Laliga και στο Τσάμπιονς Λιγκ κι ο βασικός στο Copa del Rey σ’αυτούς τους πρώτους γύρους.

Γνωρίζοντας σε ποια ομάδα έφτανε και με ποιον θα διεκδικούσε τη θέση, ο Odriozola είναι πολύ ικανοποιημένος με το ρόλο που έχει στη Μαδρίτη απ’την άφιξη του Σολάρι. Στα 23 του, συγκεντρώνει λεπτά και εμπειρία στην Ρεάλ Μαδρίτης, ειδικά σε μια διοργάνωση, το Κύπελλο, το οποίο αυτή σεζόν οι λευκοί παίρνουν πολύ σοβαρά. Ο Odriozola θα παίξει στον γύρο ενάντια στη Girona με στόχο να προκριθεί στους ημιτελικούς.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.