News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema θα «θωρακιστεί» για τρεις εβδομάδες για να μην περάσει απ’το χειρουργείο

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Του Carlos González

Ο Γάλλος δεν υποφέρει από κάταγμα, αλλά θα πρέπει να φοράει μια προστασία στο μικρό δάκτυλο ώστε να παίζει


Ο Karim Benzema δεν θα περάσει τελικά απ’το χειρουργείο, παρόλο που αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Ωστόσο, η τελευταία επίσκεψη στον ειδικό σ’αυτού του είδους των τραυματισμών, του Δρ Miguel del Cerro, έδωσε μια πιο ευνοϊκή διάγνωση για τον τραυματισμό του στο μικρό δάχτυλο που υπέστη στο ματς ενάντια στη Μπέτις και που δεν τον εμπόδισε να παίξει το περασμένο Σάββατο κατά της Σεβίλλης στο Bernabéu.

Ο Benzema δεν υποφέρει από κάταγμα σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις. Ο Γάλλος έχει ένα άπω μεσοφαλαγγικό υπεξάρθρημα που ωστόσο θα τον αναγκάσει να λάβει προφυλάξεις αν θέλει να συνεχίσει να παίζει. Μάλιστα, κατ 'αρχήν το διάστημα της απουσίας θα’ταν τρεις βδομάδες, οπότε για να μπορεί να βγει στο γήπεδο θα πρέπει να φοράει ένα στήριγμα που να του προστατεύει και να του ακινητοποιεί την περιοχή. Θα’ναι ο διαιτητής αυτός που θα καθορίσει εάν μπορεί να παίξει με αυτόν τον νάρθηκα, αν και τη σήμερον ημέρα υπάρχουν ήδη ειδικές προστασίες σχεδιασμένες για τους αθλητές που κατ 'αρχήν θα του επιτρέψουν να παίξει χωρίς προβλήματα.

Ο Benzema έχει κάνει επίσης από πλευράς του ότι μπορεί για να μην περάσει απ’το χειρουργείο παρά το ότι η πρώτη σύσταση ήταν η εγχείρηση. Έχοντας επίγνωση του τι διακυβεύει η ομάδα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, με το Copa del Rey, την επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ ή το ντέρμπι εναντίον της Ατλέτικο, και μπροστά στην έλλειψη εναλλακτικών μέσα στο ρόστερ λόγω της μάστιγας των τραυματισμών, ο επιθετικός έχει βάλει τα υπόλοιπα για να μπορεί να παίζει τραυματίας, όπως θα κάνει στις επόμενες τρεις εβδομάδες.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.