News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vallejo αρχίζει να βλέπει φως περισσότερο από έξι μήνες μετά το τελευταίο του παιχνίδι

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Του Juan Ignacio García Ochoa

Δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του αυτή την σεζόν λόγω δύο μυϊκών τραυματισμών


Στις 9 Μαΐου, ακόμα με τον Zinedine Zidane στον πάγκο, 17 ημέρες πριν απ'τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Vallejo ήταν βασικός εναντίον της Σεβίλλης στο Ramón Sánchez Pizjuán. Θα ολοκλήρωνε μαζί με τον Sergio Ramos τα 90 λεπτά του παιχνιδιού και παρά την ήττα με 3-2 ήταν ένας απ'τους πιο διακεκριμένους του αγώνα. Από τότε, όμως, δεν έχει παίξει ξανά. Έχουν περάσει πάνω από έξι μήνες στους οποίους δεν έχει σταματήσει να'χει διαδοχικούς μυϊκούς τραυματισμούς.

Ο Vallejo ζει έναν Γολγοθά στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της φυσικής του κατάστασης. Από τότε που προσγειώθηκε στη λευκή ομάδα τον Ιούλιο του 2017, συγκεντρώνει συνολικά 141 ημέρες εκτός. Συνολικά έξι τραυματισμοί εκ των οποίων οι πέντε ήταν μυϊκοί. Ως εκ τούτου, σε μιάμιση σεζόν έχει παίξει μόνο 12 αγώνες. Όλους πέρυσι...


Επειδή ο Vallejo είναι ο μόνος παίκτης του πρώτου ρόστερ που δεν έχει παίξει ακόμα ούτε ένα λεπτό αυτή τη σεζόν. Ούτε ο Lopetegui ούτε ο Solari δεν του έχουν δώσει το ντεμπούτο αυτή τη σεζόν. Ένας μυϊκός τραυματισμός στην περιοδεία κι ένας άλλος στα μέσα Οκτωβρίου τον έχουν κρατήσει εκτός σχεδόν όλη την σεζόν.

Ωστόσο, ο Vallejo δεν πετάει πετσέτα και ελπίζει να βάλει τέλος σε όλη αυτή την κόλαση. Την Παρασκευή επέστρεψε πλέον στην προπόνηση με την ομάδα και ελπίζει να το κάνει για όλη την επόμενη εβδομάδα. Και, τουλάχιστον, να'ναι και πάλι διαθέσιμος για τον προπονητή. Ο Javi Mallo, η σκιά του σε αυτές τις ημέρες της αποκατάστασης, είναι ένα απ'τα κύρια υποστηρίγματά του και δεν του επιτρέπει να πέσει. Ειδικά τώρα που μπορεί να'χει περισσότερες ευκαιρίες με τον τραυματισμό του Nacho για δύο μήνες.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.