News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Barcelona δεν αποκλείει πλέον τον Neymar

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Του Luis Felipe Rojo

Για το επόμενο καλοκαίρι


Ο Neymar έπαιξε την Παρασκευή ένα φιλικό εναντίον της Ουρουγουάης. Στο τέλος, ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις δυνατότητες να παίξει στη Barcelona. Ο Βραζιλιάνος χαμογέλασε, αλλά δεν είπε ούτε λέξη. Έτσι αινιγματικός παρουσιάστηκε μπροστά στις ειδήσεις που εμφανίζονται για την πιθανή επιστροφή του στο Camp Nou.

Στο Can Barça δεν αποκλείουν πλέον αυτή την ιδέα. Πρόσφατα η επιστροφή του Neymar ήταν αδύνατη, αλλά τώρα ανοίγει μια πόρτα. Ο Pep Segura, αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, έχει δώσει δύο συνεντεύξεις τις τελευταίες ημέρες, στις οποίες δεν αρνείται αυτή την επιλογή. "Αν πιστεύουμε ότι παρά την προσβολή που μας έκανε, πρέπει να’ναι αυτός, θα’ναι αυτός", δήλωσε ο Segura στη La Vanguardia.

Η θέληση του Νειμάρ

Ο βασικός παράγοντας που έχει η Barca είναι η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Camp Nou. Το azulgrana club το γνωρίζει. Τόσο στα γραφεία όσο και στ’αποδυτήρια, αλλά και στα δύο μέρη η προδιάθεση είναι καλή. Και οι οπαδοί; Μετά από τα νέα που έχουν εμφανιστεί για το θέμα αυτό δεν υπάρχει μια μεγάλη απόρριψη. Εάν επρόκειτο για μια φούσκα ανίχνευσης για να βολιδοσκοπήσουν την τρέλα, η φάση έχει πάει καλά. Τίποτα που να μην μπορεί να διορθωθεί με μια καλή εκστρατεία κάθαρσης της εικόνας.

Οι κινήσεις του πατέρα

Ο μπαμπάς Νειμάρ συνεχίζει στο δικό του. Κάθε χρόνο προσφέρει τον γιο του ανερυθρίαστα στα μεγάλα ευρωπαϊκά club. Το έκανε όταν ήταν στη Barcelona και συνέχισε με την ίδια τακτική μόλις προσγειώθηκε στο Παρίσι. Ο Neymar προσφέρθηκε ήδη στη Barcelona το περασμένο καλοκαίρι, όπως ενημέρωσε η MARCA, και τώρα το έχει κάνει και πάλι. Ο πατέρας κάνει πάντα την ίδια κίνηση, προσφέρει τον γιο του στον πλειοδότη και η τιμή αυξάνεται.

Ο στόχος του Florentino

Και όπως τον πρόσφερε στη Barcelona το έκανε και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Neymar εξακολουθεί να είναι η μεγάλη εμμονή του Florentino, σ’αυτό τίποτα δεν έχει αλλάξει. Είναι ο μεγάλος λευκός στόχος για την επόμενη σεζόν. Ο λευκός πρόεδρος είναι πρόθυμος να κάνει μια μεγάλη προσφορά. Και έχει χρήματα στην τράπεζα. Αυτό το σημείο δίνει προβάδισμα στη Μαδρίτη επειδή η Barcelona δεν έχει περίσσευμα στο ταμείο. Έχει ξοδέψει πολλά εκατομμύρια στις τελευταίες αγορές και η συνέλευση δεν επέτρεψε μεγαλύτερη ικανότητα χρέωσης στο σύλλογο. Χωρίς περισσότερες πιστώσεις, η οικονομική επιχείρηση είναι περίπλοκη, αλλά η Barça διαθέτει πόρους. Και οι παίκτες, βλέπε Dembélé, που αν συνέβαινε η περίπτωση θα μπορούσαν να αφήσουν τα καλά τους εκατομμύρια.

Ο θυμός της PSG

Η τελευταία λέξη είναι της PSG, η οποία είναι ειδική στην άρνηση πώλησης. Ειδικά αν δεν κάνεις τα πράγματα με τον τρόπο της. Η Μαδρίτη έλαβε μια προειδοποίηση απ’τους Γάλλους όταν εμφανίστηκε το ενδιαφέρον της για τον Βραζιλιάνο. Ούτε και τα νέα που έρχονται απ’τη Βαρκελώνη έχουν κάτσει καλά στο Παρίσι. Κι αν η Barça θέλει τον Neymar, πρέπει να προσέξει αυτήν την πτυχή. Η τιμή της επιχείρησης μπορεί να φτάσει στα 222 εκατομμύρια που πλήρωσε η PSG πριν από δύο χρόνια. Λένε ότι υπάρχει μια προφορική συμφωνία για να τον αφήσει να φύγει αν φτάσει μια τέτοια προσφορά.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.