News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Globoesporte: Η Μαδρίτη θέτει βέτο στον Vinicius για το Sudamericano

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Το μέσο ενημέρωσης έχει δημοσιεύσει ότι ο σύλλογος δεν θέλει να παίξει στο τουρνουά Κ-20 με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Η πρόθεση του παίκτη φέρεται να εξακολουθεί να΄ναι να παίξει.


Όπως δημοσίευσε χθες το Globoesporte, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέσει βέτο στον Vinicius ενόψει του Sudamericano Κ-20 του 2019, το οποίο θα διεξαχθεί απ’τις 20 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Αυτή η πληροφορία χαρακτηρίζει ως "απομακρυσμένες" τις πιθανότητες να συμμετέχει ο επιθετικός στην Κ-20 της Βραζιλίας. Ωστόσο, η CBF, εξαντλώντας κάθε δυνατότητα, φέρεται να’χει αρχίσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με το λευκό club κι ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να πιέζει για να απελευθερωθεί.

Δεδομένου ότι το τουρνουά δεν είναι μια ημερομηνία της FIFA, οι κανονισμοί δεν υποχρεώνουν τους συλλόγους να δίνουν τους παίκτες τους, γεγονός που νομιμοποιεί οποιαδήποτε απόφαση της Μαδρίτης. "Η Ρεάλ Μαδρίτης το κατέστησε ήδη πολύ σαφές", παραδέχθηκε ο Carlos Amadeu, εκλέκτορας της Βραζιλίας Κ-20, σε δηλώσεις που συγκέντρωσε το Globoesporte.

«Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, διότι δεν είναι μια ημερομηνία της FIFA κι ο σύλλογος δεν υποχρεούται να απελευθερώσει τους παίκτες, αλλά οι άνθρωποι το προσπαθούν· όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι οι παίκτες», δήλωσε ο Vinicius. Ωστόσο, η περίπτωση του Ροντρίγκο θα μπορούσε να’ναι διαφορετική: ακόμα στην Σάντος, κλείνει τα 18 τον Ιανουάριο· τότε η Μαδρίτη θα αποφασίσει οριστικά το μέλλον του, συμπεριλαμβανομένου του αν μπορεί να συμμετέχει ή όχι στο Sudamericano.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.