News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Roma, η προτελευταία δοκιμή για το Tallin

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Ο Lopetegui θα συνεχίσει να διαμορφώνει την εντεκάδα που θα αναμετρηθεί με την Atlético στο Ευρωπαϊκό Supercup


Ο Julen Lopetegui συγκεντρώνει τα τελευταία κομμάτια εν όψει του Ευρωπαϊκού Super Cup ενάντια στην Atlético. Έτσι αντιμετωπίζει ο Βάσκος προπονητής τις πρώτες δοκιμές της προετοιμασίας, στην οποία οι λευκοί έχουν ήδη αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με ήττα, και την Γιουβέντους με νίκη και τα καλύτερα 45 λεπτά της εποχής Julen.

Η Roma θα’ναι η τρίτη και τελευταία δοκιμασία σε μια περιοδεία στις ΗΠΑ που θα τελειώσει ακριβώς μετά την αναμέτρηση με τους Ιταλούς στο New Jersey, απ'όπου θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Μαδρίτη για να ενωθούν με τους υπόλοιπους παίκτες (οι τελευταίοι μουντιαλικοί δουλεύουν αυτές τις ημέρες στο Valdebebas) και ν’αντιμετωπίσουν την τελευταία εβδομάδα ενόψει του Ταλίν.


Προτού να έρθει αυτό το παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει το trofeo Santiago Bernabéu κατά της Milan, αλλά αυτό θα’ναι αφότου φανούν οι νέες πινελιές της ομάδας ενάντια σε μια Roma που, ας μην ξεχνάμε, ήταν σεμιφιναλίστ στο τελευταίο Champions League, όπου ήταν o δήμιος της Barça του Messi.

Σήμερα, όπως έχουν τα πράγματα ο Lopetegui θα δώσει ξανά λεπτά στον Vinicius για να διαπιστώσει αυτό που φαίνεται ότι μπορεί να είναι μια ατελείωτη εξέλιξη, θα συνεχίσει να δίνει πτήση στο δίδυμο της επίθεσης Μπέιλ-Μπενζεμά, περιμένοντας να μάθουν να ζουν χωρίς την πανταχού παρούσα μορφή του Κριστιάνο Ρονάλντο Ο Ουαλός άφησε ήδη ένα golazo εναντίον της Juve και στη Μαδρίτη ελπίζουν νε πάει σε περισσότερα με τους αγώνες. Ποδοσφαιριστές που έφθασαν αργά λόγω του Mundial όπως οι Asensio, Kroos και Isco θα’χουν και πάλι λεπτά για να βρουν τα απαραίτητα πόδια για να αντιμετωπίσουν τη σεζόν που είναι κοντά στο να ξεκινήσει επίσημα.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ BABY-MADRID

Ο Lopetegui θα δώσει, για τρίτη φορά στην τρέχουσα προετοιμασία, σημασία στους νεαρούς που σχηματίζουν τη baby-Madrid και οι οποίοι θαμπώνουν σε μια περιοδεία που βάζει τέλος με την Roma ως αντίπαλο και το Νιου Τζέρσεϊ ως το σκηνικό της ταινίας που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν οι Vinicius , Asensio, Reguilón, Fede Valverde, Ceballos και σία.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.