News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lopetegui: "Πιστεύω ότι Kovacic και Modric θα’ναι πολύ χαρούμενοι στη Ρεάλ Μαδρίτης"

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο λευκός προπονητής έχει μιλήσει σε συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα ενάντια στην Roma. Προστάτεψε και πάλι τον Keylor, επέμεινε ότι ο Modric είναι «ευτυχής» κι αρνήθηκε ότι ο Kovacic έχει επαναστατήσει.


Τι απολογισμό κάνετε για την προετοιμασία;

Χρησιμεύει για να ετοιμαστούμε, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ένταση με την οποία εργάζονται. Σε σωματικό επίπεδο και των ιδεών. Ικανοποιημένοι μ’αυτή τη στάση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

Ο Modric δεν διαψεύδει τις πληροφορίες ότι θέλει να φύγει. Σας το έχει διαψεύσει τηλεφωνικά;

Έχω ήδη απαντήσει Ο πρόεδρος μίλησε με σαφήνεια. Θα’ναι χαρούμενος όπως μέχρι τώρα και θα παίζει θαυμάσια. Αυτό που συζητώ με τους παίκτες είναι ιδιωτικό, αλλά φυσικά και μιλάω μαζί τους όταν το κρίνω σκόπιμο.

Ο De Gea ήταν ο τερματοφύλακας σας στην εθνική ομάδα. Στη Μαδρίτη είναι ο Keylor; Εξετάζετε ένα άλλο σενάριο;

Εξετάζω μόνο αυτό του να μιλάμε για τους παίκτες που έχουμε. Ο Keylor είναι υπέροχος και είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι εδώ. Οι παίκτες μας είναι πολύ καλοί και ειδικά ο Keylor.

Ο Kovacic σε πιθανή εξέγερση. Θα φύγει επίσης;

Δεν έχω απόδειξη ότι επαναστάτησε. Προπονήθηκε κανονικά. Ο Mateo είναι του ρόστερ και με ενθουσιάζει.

Πώς θα αξιολογούσατε την περιοδεία του Vinicius;

Ο Βίνι έχει πολλή όρεξη και πολύ ενθουσιασμό, είναι σε μια πολύ καλή γραμμή. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του. Θα παρακολουθούμε την εν λόγω εξέλιξη χωρίς να του αφαιρούμε δυνατότητες, ο σύλλογος έχει ποντάρει σ’αυτόν κι εμάς μας αρέσει.

Ένας άλλος απαιτητικός αντίπαλος, η Ρόμα.

Το αντιμετωπίζουμε ως μια άλλη ευκαιρία για να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε. Έχει δείξει τη δύναμη που έχει κι έχει ένα ισχυρό ρόστερ. Θα μας αναγκάσει να πιέσουμε τη μηχανή. Οι προθεσμίες είναι αυτές που είναι. Έχουμε ένα τελικό που μας ευχαριστεί πολύ και να φτάσουμε έτοιμοι.

Έχετε ζητήσει κάποια παραπάνω υπογραφή από τότε που ήρθατε;

Αυτό που συζητάω με τον σύλλογο είναι ιδιωτικό, αλλά είμαστε σε πλήρη αρμονία. Έχει φύγει ένας απ’τους σημαντικότερους παίκτες της πρόσφατης ιστορίας. Το βλέπω ως μια ευκαιρία να προχωρήσουμε μπροστά συλλογικά και να ανταποκριθούμε στην απαίτηση που υπάρχει σ’αυτό το κλαμπ.

Ο Ράμος επιστρέφει. Πώς τον έχετε δει οκτώ ημέρες πριν το Super Cup; Θα στηριχτείτε ιδιαίτερα στον αρχηγό κατά τους πρώτους μήνες σας στον πάγκο;

Τον βλέπω καλά, προσέχει, έρχεται όπως πρέπει να’ρθει, δεν είναι απ’αυτούς που αφήνουν τον εαυτό τους στις διακοπές. Σ’ένα πολύ υψηλό ρυθμό. Φυσικά κι έχει μια μεγάλη σημασία στην ηγεσία που κάθε αρχηγός πρέπει να’χει και γνωρίζουμε ότι την ασκεί καλά.

Μπορείτε να κερδίσετε τα πάντα μ’αυτό το ρόστερ χωρίς περαιτέρω ενισχύσεις;

Μπορώ να το πω με διάφορους τρόπους. Το ρόστερ μας ενθουσιάζει και θα πάμε για όλα, χωρίς καμία αμφιβολία.

Πώς είναι το επίπεδο του ενθουσιασμού σας; Καταλαβαίνετε το να θέλει κάποιος να φύγει από τη Μαδρίτη, όπως ο Modric ή ο Kovacic;

Είναι στα μέγιστα επίπεδα, όπως και οι περισσότεροι παίκτες. Καταλαβαίνω ότι και οι δύο είναι ευτυχείς που είναι εδώ.








Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.