News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πόλεμος Ρεάλ Μαδρίτης-Inter λόγω των μάνατζερ του Modric

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η Μαδρίτη είναι πληγωμένη τόσο με τον παίκτη όσο και με τους αντιπροσώπους του


«Ο Modric δεν φεύγει ούτε για ένα ευρώ λιγότερο απ’τα 750 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του», διαβεβαίωσε ο Florentino Perez στο Μαϊάμι για να αποκλείσει μονομιάς κάθε πιθανότητα να μετατραπεί το 10 σε μια νέα υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, όπως έχει ενημερώσει η El Mundo κι έχει μπορέσει να επιβεβαιώσει η MARCA, ο θυμός της Μαδρίτης με τους πράκτορες-ενδιάμεσους του Modric, Vladi και Mijatovic, είναι τεράστιος.

Απ’το λευκό club δεν καταλαβαίνουν τις τελευταίες κινήσεις που γίνονται απ’τους μάνατζερ του Modric ούτε την ίδια την σιωπή του Κροάτη παίκτη. Τη Μαδρίτη την ενοχλεί που ο Modric επιτρέπει όλο αυτό το παιχνίδι όταν είπε απ’την αρχή στο club ότι δεν υπήρχε κάποια πιθανότητα να φύγει.

Ο Modric επιστρέφει αύριο στο Valdebebas. Θα’ναι η στιγμή της αλήθειας. Του τετ α τετ με τον Lopetegui και τον Florentino μετά από όλες τις πληροφορίες και τις προσφορές της Inter που έχουν δημοσιευθεί από τον ιταλικό τύπο.

Εάν η Inter καταλήξει να υπογράψει τον Modric, η Μαδρίτη θα εξέταζε τη δυνατότητα να καταγγείλει την ιταλική ομάδα για ασέβεια του Financial Fair Play. Κι αυτό γιατί, εξαιτίας του Financial Fair Play της UEFA, η Inter δεν θα μπορούσε να πληρώσει μια υψηλή μεταγραφή για τον Κροάτη.

Σύμφωνα με την πληροφορία της El Mundo, οι Κινέζοι ιδιοκτήτες του club σχεδιάζουν να εμβολιάσουν τα χρήματα μέσω μια χορηγίας που θα προερχόταν απ’τις δικές τους εταιρείες, πράγμα που απαγορεύεται καθώς θεωρείται οικονομικό ντόπινγκ. Αν η Inter επιμένει να πάρει τον Modric μ’αυτόν τον τρόπο, η Μαδρίτη θα την κατήγγειλε για παραβίαση του Financial Fair Play.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.