News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Julen Lopetegui έχει πλέον αρχηγό: ο Sergio Ramos παίρνει το κουμάντο

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Επιστρέφει για το κλείσιμο του International Champions Cup ενάντια στη Roma στο Νιου Τζέρσεϋ. Bale, Asensio και Vinicius, το βάρος μπροστά (03:00).


Το Νιου Τζέρσεϋ θα χρησιμεύσει ως το κλείσιμο ενός παράξενου International Champions Cup για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σχεδόν μισή είσοδος στο Μαϊάμι, η υπόθεση Modric θόλωσε τη στάση στην Ουάσιγκτον και μια ενσωμάτωση βασικών κλειδιών με διαφορετικές ταχύτητες. Η τελευταία, αυτή του Sergio Ramos, σχεδόν πια στο αεροπλάνο της επιστροφής. Αφού ολοκλήρωσε κατά γράμμα τις διακοπές του, σήμερα θα’χει τα πρώτα λεπτά του. Τις προάλλες στο Μέριλαντ, μπέρδεψε τους fans του FedEx Field. Φορώντας κοντά, προπονήθηκε μόνος για λίγα λεπτά πριν από τον αγώνα ενάντια στη Γιουβέντους και νόμιζαν ότι θα έπαιζε... Μ’αυτόν, ο Lopetegui θα μπορεί να φτιάξει πλέον μια εντεκάδα που να μοιάζει μ’αυτή που κέρδισε στο Κίεβο. Απομένουν να προσαρμοστούν οι Βαράν, Marcelo, Casemiro και, ειδικότερα, ο Modric, μια απροσδόκητη σκλήθρα κάτω απ’το νύχι του συλλόγου.

Ο Nacho θα’ναι με τον αρχηγό, ο Kroos θα συνεχίσει να κερδίζει χιλιόμετρα και στην αριστερή πλευρά θα παίξει και πάλι ο Reguilón, canterano με κεφαλαία στο μυαλό και στα λόγια του Julen. Υπάρχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο τεχνικός θα εκπλήξει με νέες τακτικές παραλλαγές. Σε μόλις δύο παιχνίδια έχει δείξει μια καλή δέσμη και χρησιμοποιεί όλο το ρεπερτόριο του. Την United την εξουδετέρωσε με πίεση ψηλά και στην Juve την επέδειξε μόλις για ένα τέταρτο της ώρας βάζοντας τον Asensio ως ψευτοεννιάρι. Ο Di Francesco έχει ειδοποιηθεί... Αν ο Asensio είναι εκρηκτικής καύσης στις προετοιμασίες, -υπάρχει το Supercopa του το 2017 εναντίον της Barca-, ο Isco μάλλον είναι ντίζελ. Ενάντια στην Juve δεν φάνηκε στα καλύτερά του και επιβράδυνε τον οίστρο με τον οποίο έχει παρουσιαστεί απ’τις διακοπές ο Cebalos. Μια τριφασική Μαδρίτη, με τους Asensio, Bale και Vinicius να φέρουν το βάρος και τα γκολ, μπροστά, παρόλο που ο Βραζιλιάνος είναι ακόμα στα πρώτα βήματα του νέου ρόλου του στον λευκό γαλαξία.

Στο γήπεδο είναι καθαρός αυτοσχεδιασμός, αλλά απ’έξω συνεχίζουν να τον καθοδηγούν. Ο Lopetegui τον προέτρεψε να πλησιάσει για να υπογράψει αυτόγραφα κατά την άφιξή τους στη Νέα Υόρκη. Λεπτομέρειες για ένα παιδί ευρισκόμενο σε μια επιταχυνόμενη πορεία παγκόσμιου αστέρος.

Απέναντι περιμένει μια Roma που πήγε απ’το να διαλυθεί απ’την Τότεναμ (1-4) στο να χρησιμοποιήσει το συναισθηματικό στοιχείο της υπόθεσης Malcom για να επιστρέψει την προσβολή στη Barcelona μ’ένα 2-4. Αν και θα παίξει στο σπίτι των New York Giants και New York Jets του NFL, το MetLife Stadium χτίστηκε στη γειτονική πολιτεία του New Jersey, το σπίτι του Bruce Springsteen. Το Boss είναι ο Sergio Ramos, ο Bale θέλει να’ναι καταλαμβάνοντας τη δυάδα που καθιέρωσε ο Camero με τον Κριστιάνο κι από πίσω έρχονται νεαροί με επιθυμία να’χουν φωνή και πάνω απ’όλα με rock στα πόδια τους. Ο Lopetegui είναι βυθισμένος στο τεράστιο έργο του να κατασκευάσει τον δικό του ουρανοξύστη οκτώ μέρες πριν το Ευρωπαϊκό Super Cup εναντίον της Atlético. Ο εργοδηγός, ο Ράμος, πιάνει δουλειά σήμερα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.