News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ενδίδει: ο Kovacic, έτοιμος να πάει δανεικός στην Chelsea

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Η συμφωνία μεταξύ της Μαδρίτης και του αγγλικού συνόλου θα ανακοινωθεί στις επόμενες ώρες


Ο Ματέο Κόβασιτς είναι ένα βήμα μακριά απ’το για να πάει δανεικός στην Τσέλσι αυτή τη σεζόν μετά τη συμφωνία στην οποία πρόκειται να φτάσουν παίκτης, Ρεάλ Μαδρίτης κι αγγλικός σύλλογος, ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό την επιθυμία και των τριών μερών. Ο Κροάτης θ’απολαύσει τα λεπτά που αξιώνει, η Τσέλσι ενισχύεται μ’έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και η Μαδρίτη συνεχίζει να’χει τον έλεγχο ενός παίκτη στον οποίο έχει καταθέσει τυφλή πίστη.

Η κατάσταση ξεμπλόκαρε τις τελευταίες ώρες μπροστά στην άκαμπτη θέση του Kovacic, ο οποίος ήταν πρόθυμος να μην ξαναπροπονηθεί με το λευκό club. Μάλιστα, μ’αυτήν την πρόθεση πήγε ο παίκτης στο Valdebebas μέχρι που του είπαν το ευτυχές τέλος που θα γίνει επίσημο τις επόμενες ώρες. Τότε, ο Kovacic φόρεσε τα κοντά κι αποφάσισε να προπονηθεί ατομικά σ’ένα γήπεδο της Ciudad Deportiva, χωρίς την κηδεμονία κανενός μέλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συμφωνία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Chelsea θα ανακοινωθεί στις επόμενες ώρες κι ο Kovacic θα κατευθυνθεί στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τη νέα του περιπέτεια, με εισιτήριο επιστροφής.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.