News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι αντικαταστάτες που χειρίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση Modric: Eriksen, Thiago και Milinkovic-Savic

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η διοίκηση της λευκής ομάδας δούλευε για να αποφύγει εκπλήξεις


Ο Kovacic είναι ένα βήμα μακριά απ’το να πάει δανεικός στην Τσέλσι. Ο Modric θέλει να παίξει στην Inter, όπως φαίνεται απ’τις κινήσεις των αντιπροσώπων του γύρω απ’το ιταλικό club. Κινήσεις που αφήνουν πληγωμένο το κέντρο του γηπέδου της λευκής ομάδας. Αν η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έμπαινε στο προβλεπόμενο και μερικές φορές στο επιθυμητό, αυτές των δύο μέσων σπάζουν κάπως τα σχέδια της madridista οντότητας κι αναγκάζουν τη λευκή αθλητική διοίκηση να εκτελέσει κάποια απ’τις επιχειρήσεις που είχε να κοιμούνται.

Οι ηγέτες της λευκής οντότητας έχουν τρία ονόματα στην ατζέντα τους εδώ κι εβδομάδες. Ξεχωρίζει του Δανού Christian Eriksen (26 ετών). Οι αναφορές μιλάνε για τον μέσο της Tottenham ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Luka Modric, αλλά μέχρι τον σεισμό που προκάλεσαν οι μάνατζερ του Modric δεν είχε γίνει κάποια κίνηση.

Ενάντια σε μια πιθανή προσέγγιση στην Τότεναμ δεν είναι τίποτα άλλο απ’το επικείμενο κλείσιμο της αγοράς την Πέμπτη. Μόλις που υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις και περισσότερο όταν πρόκειται για έναν πρόεδρο του προφίλ του Daniel Levy, σκληρός όσο λίγοι, όπως έχει μπορέσει να διαπιστώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην περίπτωση των Modric, Bale και πρόσφατα με τον Pochettino. Παρόλα αυτά, είναι ο προτιμώμενος από όλους για την ποιότητα και την αντίληψη που έχει στο παιχνίδι. Παίζει λίγο πιο προωθημένος απ’ότι το κάνει ο Modric, αλλά πιστεύουν ότι γίνεται να προσαρμοστεί σ’ένα ρόλο λίγο περισσότερο μέσου απ’ότι επιτελικού μέσου.

Ο Julen Lopetegui θα καλωσόριζε την άφιξη του Δανού, αλλά δεν θα απέκλειε ούτε κι αυτή του Τιάγκο Αλκάνταρα (27 ετών), παίκτη της Μπάγερν με azulgrana παρελθόν, τόσο που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε στο τραπέζι η δυνατότητα να τον ενσωματώσει πριν από πέντε χρόνια μετά την καταβολή 20 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι λευκοί ηγέτες δεν αποφάσισαν για τη ρήτρα, καταλήγοντας στη Μπάγερν.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να σημαδέψει τον ρυθμό του παιχνιδιού και που, επιπλέον, έχει επαρκή ικανότητα εργασίας ώστε να παίξει μπροστά απ’την άμυνα και ποιότητα για να το κάνει πιο μπροστά.

Η τρίτη επιλογή είναι αυτή του Σέρβου Milinkovic-Savic. Οι ηγέτες της Λάτσιο άρχισαν ζητώντας 100 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του, ποσότητα που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει.

Οι τελευταίες ομάδες που έχουν ρωτήσει για τον παίκτη που γεννήθηκε στη Lleida, έχουν συναντήσει μια άλλη απάντηση απ’το ρωμαϊκό club και πλέον το χρηματικό ποσό έχει μειωθεί και γίνεται λόγος για 70 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του νεαρού 22χρονου Σέρβου.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.