News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kepa πάει στην Chelsea

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Του Juanma Velasco

Το αγγλικό club θα πληρώσει αύριο την ρήτρα των 80 εκατομμυρίων


Η Chelsea το’χει ξεκάθαρο. Η βρετανική ομάδα έχει επιλέξει τον Kepa ως αντικαταστάτη του Courtois, ο οποίος στις επόμενες ώρες θα γίνει νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Το club του Roman Abramovich έχει ενημερώσει ότι αύριο θα πληρώσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει η ελευθερία του Κέπα.

Η πρόθεση του λονδρέζικου συλλόγου είναι να προπονείται ο Kepa ήδη απ’την Πέμπτη υπό τις εντολές του Sarri και να μπορούσε ακόμη να κάνει και το ντεμπούτο του το Σάββατο εναντίον της Huddersfield. Η Chelsea έχει αναθέσει την επιχείρηση σ’ένα δικηγορικό γραφείο, που θα’ναι οι ίδιοι που θα διαχειριστούν το ταξίδι με ιδιωτικό τζετ αργά το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη.

Η απόκτηση του Kepa ήταν προτεραιότητα για τον Sarri, προπονητή της Chelsea, ο οποίος βολιδοσκόπησε ήδη τη δυνατότητα να υπογράψει τον ondarrutarra πέρυσι όταν προπονούσε τη Νάπολι. Το club δεν έχει διστάσει να εισακούσει το αίτημα του προπονητή. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει για τουλάχιστον πέντε σεζόν μ’έναν μισθό πολύ πάνω απ’αυτό που έχει στη Μπιλμπάο. Η Chelsea σχηματίζει μια ομάδα για να κερδίσει την Premier και να ανακτήσει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή βιτρίνα πρώτης τάξης.

Η Τσέλσι θα πάει στην LPF, επειδή η Athletic δεν ήθελε καμία διαπραγμάτευση. Είναι η ίδια περίπτωση που συνέβη με τον Laporte όταν υπέγραψε για την City, τόσο στη διαδικασία όσο και στη κατάληξη. Ο Laporte πήγε στην City στη δεύτερη προσπάθεια, αφού είχε αρνηθεί πριν την ομάδα του Guardiola όταν αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα. Ο Kepa βρέθηκε επίσης πριν από λίγους μήνες ένα βήμα μακριά απ’την υπογραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αποφάσισε να μείνει στη Μπιλμπάο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.