News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ελεύθερη οδός για τον Fede Valverde

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Η αποχώρηση του Kovacic ανοίγει τις πόρτες του πρώτου ρόστερ


Ένας από τους παίκτες που ενθουσιάζει και εκπλήσσει περισσότερο στην περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Fede Valverde. Βασικός στα δύο πρώτα παιχνίδια εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Γιουβέντους, ο Ουρουγουανός έχει θαμπώσει τόσο εκείνους που κάνουν κουμάντο στα γραφεία όσο κι αυτόν που κυβερνά στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, υπάρχει η σταθερή πιθανότητα να μείνει στην ομάδα και να’χει μια απ’τις 25 θέσεις του ρόστερ του Julen Lopetegui. Η απόδοση και η στάση του, κατανοούν στη Μαδρίτη, είναι εξαιρετικές και θα’ταν ο καλύτερος τρόπος να ανταμείψουν έναν παίκτη στον οποίο υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη ώστε να καταλήξει να’ναι ζωτικής σημασίας στο άμεσο μέλλον, ίσως αυτή την ίδια στιγμή.

Ως εκ τούτου, η αποχώρηση του Kovacic δεν θα αντικατασταθεί από κάποια υπογραφή. Η θέση θα’ταν για τον «Pajarito», ο οποίος θα μπορούσε επίσης να ολοκληρώσει έτσι τη διαδικασία εθνικοποίησης στην οποία βρίσκεται τους τελευταίους μήνες. Λόγω αυτής της γραφειοκρατικής διαδικασίας, επιπλέον, έχει εξεταστεί μόνο η επιλογή να τον δανείσουν σε μια ομάδα της Laliga, ώστε να μην διακόψουν τα απαραίτητα έγγραφα για να σταματήσει να καταλαμβάνει θέση μη κοινοτικού. Όπως και να΄χει, ο Valverde, σε ηλικία μόλις 20 ετών, έχει πια ελεύθερο δρόμο για να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στη Μαδρίτη, όπου πόνταραν πριν χρόνια σ’αυτόν κι όπου ονειρεύεται να πετύχει. Η δυνατότητα είναι πιθανόν να του παρουσιάζεται ακόμα και πριν απ’το αναμενόμενο, αυτή την ίδια σεζόν.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.