News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui κουράζεται με τον Kovacic: θα πάει δανεικός στην Chelsea

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Του Sergio Santos Chozas

Ο προπονητής δεν καταλαβαίνει τη στάση του Κροάτη. Ο σύλλογος, ο οποίος τον είχε κηρύξει αδιαπραγμάτευτο, τελικά θα ενδώσει: φεύγει για ένα χρόνο δανεικός στην Τσέλσι.


Η στάση του Kovacic έχει κουράσει τον Lopetegui. Ο Βάσκος προπονητής είχε μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τους λευκούς ηγέτες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (ισπανική ώρα) και τους μετέφερε την ενόχλησή του για την κατηγορηματική στάση του παίκτη. Ο Κροάτης θα πάει δανεικός στην Τσέλσι για μια σεζόν.

Ο τεχνικός γνώριζε τις προθέσεις του, αλλά ήλπιζε να τον πείσει όταν θα ενσωματωνόταν στους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο ίδιος ο Kovacic πήγε στο Valdebebas στις 20 Ιουλίου για να του πει από πρώτο χέρι ότι ήθελε να φύγει (το είπε επίσης στους συμπαίκτες του).

Η απάντηση του συλλόγου δεν ήταν αυτή που περίμενε ο παίκτης: τον κήρυξαν αδιαπραγμάτευτο. Οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν γι’αυτόν έλαβαν την ίδια απάντηση: δεν πωλείται.

Οι διακοπές, μακριά απ’το να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έχουν οχυρώσει περισσότερο τον παίκτη. Κατά τη διάρκεια των πρώτων του προπονήσεων στο Valdebebas, κατέστησε σαφές ότι η απόφασή του είναι τελική. Χθες προπονήθηκε με την Καστίγια μαζί με τους Varane, Casemiro και Marcelo, αλλά δεν ολοκλήρωσε τη προπόνηση (ισχυρίστηκε ενοχλήσεις).

Μπροστά σ’αυτή τη θέση, ο Lopetegui είπε στο σύλλογο να του ψάξει έξοδο. Δεν καταλαβαίνει τη στάση του παίκτη και δεν δέχεται τις απαιτήσεις του. Σ’εκείνη τη συζήτηση με τον προπονητή, ο Κροάτης του είπε ότι θα έμενε μόνο αν ο ρόλος του επρόκειτο να’ταν του αδιαπραγμάτευτου βασικού. Ο Βάσκος προπονητής δεν μπορεί να του το εγγυηθεί αυτό και δεν θέλει να έχει στ'αποδυτήρια έναν παίκτη που δεν θέλει να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Μαδρίτης.

Μπροστά σ’αυτή την κατάσταση, το club έχει ψάξει μια ενδιάμεση λύση: έναν δανεισμό. Η Τσέλσι, στις συζητήσεις για τον Courtois, έχει πει στη Μαδρίτη ότι θα ενδιαφερόταν γι’αυτή τη φόρμουλα και η συμφωνία είναι κοντά στην επισημοποίηση. Το λευκό club δεν θέλει να απαλλαγεί οριστικά από έναν παίκτη που πιστεύει ότι θα’ναι σημαντικός στο μέλλον. Αυτή η λύση δεν καταλήγει να πείσει τον παίκτη (προτιμά να πουληθεί), αν και είναι το μόνο σημείο συμφωνίας: πετυχαίνει μια έξοδο αλλά εξακολουθεί ν’ανήκει στη Μαδρίτη.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.