News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric θέλει να φύγει, αλλά πριν θ’ακούσει τη Μαδρίτη

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Του Sergio Santos Chozas

Η προσφορά της Inter είναι παχυλή: του προσφέρει 10 εκατομμύρια καθαρά ετησίως για τέσσερα χρόνια και δύο επιπλέον χρόνια στην Jiangsu της Κίνας με τους ίδιους όρους.


Ο Modric θέλει να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης... αλλά πρώτα θ’ακούσει το club. Αυτό είναι τουλάχιστον αυτό που έχει πει ο Κροάτης στο περιβάλλον του. Επομένως, η θέση του δεν είναι τόσο ριζοσπαστική όσο αυτή του Cristiano. Κι ούτε είναι οχυρωμένος όπως ο Kovacic (ο Mateo επιμένει να τον πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι). Ο Λούκα, φυσικά, είναι πολύ δελεασμένος απ’την παχυλή οικονομικά προσφορά που του έχει κάνει η Ίντερ.

Ο ιταλικός σύλλογος του προσφέρει μια σημαντική βελτίωση της σύμβασης: 10 εκατομμύρια καθαρά για τέσσερις σεζόν. Στη Μαδρίτη, λαμβάνει επί του παρόντος 6,5 εκατομμύρια καθαρά ανά σεζόν (έχει σύμβαση μέχρι το 2020). Συνεπώς, αντιπροσωπεύει μια αύξηση του 65%. Επιπλέον, υπάρχει ένας παράγοντας κλειδί που καθιστά ακόμα πιο δελεαστική την πρόταση: του προσφέρουν δύο επιπλέον χρόνια στην Κίνα, στην Jiangsu (οι ιδιοκτήτες της είναι οι ίδιοι με αυτούς της Inter). Ως εκ τούτου, το συνολικό ποσό που προσφέρεται είναι 60 εκατομμύρια ευρώ σ’έξι έτη (θα τελείωνε το 2024 σε ηλικία 38 ετών).

Αυτό σαγηνεύει τον Modric, αλλά η αγάπη που έχει για την Ρεάλ Μαδρίτης κάνει να μην είναι οριστική η θέση του. Ο Κροάτης θέλει να μιλήσει με τον σύλλογο και τον προπονητή όταν επιστρέψουν απ’την αμερικανική περιοδεία (θα το κάνουν μετά τον αγώνα ενάντια στη Ρόμα). Ο ποδοσφαιριστής περιμένει να’χουν μια χειρονομία. Εάν σ’αυτή τη συνομιλία η Μαδρίτη δείξει δεκτική στο να ισοφαρίσει τους όρους που του προσφέρει η Inter, ο Κροάτης θα έπαιρνε σίγουρα την απόφαση να συνεχίσει στα λευκά. Είναι πολύ ευγνώμων σ’ένα club στο οποίο έχει κερδίσει τέσσερα Champions League κι οπαδούς που τον έχουν είδωλο.

Αυτή η αγάπη για τη Μαδρίτη βαραίνει πολύ στην ζυγαριά, αλλά το κάνει επίσης και η ηλικία του. Είναι 32 ετών (κλείνει τα 33 τον επόμενο μήνα), μόλις επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του Mundial και μπορεί να’ναι η τελευταία του ευκαιρία να υπογράψει το καλύτερο συμβόλαιο της ζωής του. Επιπλέον, στη Μαδρίτη έχει ήδη κερδίσει όλους τους πιθανούς τίτλους.

Σε κάθε περίπτωση, ο Modric έχει μπροστά του ένα εμπόδιο που φαίνεται ανυπέρβλητο: η Μαδρίτη τον έχει κηρύξει αδιαπραγμάτευτο (ο Florentino παραπέμπει στη ρήτρα του των 750 εκατομμυρίων). Με αυτό το πανόραμα, η μόνη του διέξοδος είναι να επαναστατήσει και να ζητήσει δημοσίως απ’τον σύλλογο να τον αφήσει να φύγει. Κάτι που φαίνεται δύσκολο. Ως εκ τούτου, σύλλογος και παίκτης μοιάζουν αναγκασμένοι να συνεννοηθούν για να αναζητήσουν μια λύση...





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.