News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kovacic επαναστατεί

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Του Juan Ignacio G.-Ochoa

Δεν θα ξαναπροπονηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης


Ο Mateo Kovacic έχει αποφασίσει να επαναστατήσει και να μην ξαναπροπονηθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να λυθεί το μέλλον του. Ο παίκτης πήγε στο Valdebebas σήμερα το πρωί κι αφού μίλησε με το σύλλογο αποφάσισε να μην φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Κροάτης δεν καταλαβαίνει την τόσο κατηγορηματική απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με το μέλλον του κι έχει αποφασίσει να κάνει ένα επιπλέον βήμα για να επιτύχει το στόχο του, που δεν είναι άλλος απ’την έξοδο απ’την λευκή ομάδα.

Ο Kovacic, ο οποίος ανακοίνωσε ήδη στη MARCA κατά τη διάρκεια του Mundial την επιθυμία του να φύγει απ’τη Μαδρίτη για να απολαύσει περισσότερα λεπτά, θα μείνει στο σπίτι του στη Μαδρίτη, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση που να’ναι επωφελής για το μέλλον του.


Ο παίκτης έχει ζητήσει μέχρι τρεις φορές ν’αφήσει την Ρεάλ Μαδρίτης και συναντήθηκε ακόμη και με τον Lopetegui για να του ζητήσει να τον αφήσει να φύγει, αλλά το λευκό club τον έχει δηλώσει αδιαπραγμάτευτο και μέχρι στιγμής δεν έχει του δώσει την παραμικρή ελπίδα ότι να θέλει να του ανοίξει τις πόρτες.

Με αυτόν τον τρόπο συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Mateo Kovacic και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης, σε μια απόφαση που πήρε τον Μάιο μετά από πολλή σκέψη, έχει σαφές ότι θέλει να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης σε αναζήτηση περισσότερων λεπτών και θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να το πετύχει.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.