News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui επιμένει: "Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που έχω..."

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο προπονητής υποβάθμισε την ήττα, έδειξε ικανοποιημένος με το ντεμπούτο του Vinicius και δεν θέλησε να μιλήσει για τον Courtois: «Δεν θα μιλήσω για αυτούς που δεν βρίσκονται στην ομάδα»


Ο Julen Lopetegui εμφανίστηκε μπροστά στα ΜΜΕ μετά την ήττα εναντίον της United στο ντεμπούτο του στον madridista πάγκο.  Ο προπονητής υποβάθμισε το 2-1 και επέμεινε ότι είναι ενθουσιασμένος με το ρόστερ που έχει.

Θα υπάρξει ονομαστή υπογραφή ή θα μείνετε μ’αυτό που έχετε; «Θέλω να αξιοποιήσω στο έπακρο αυτό που έχουμε. Επικεντρωνόμαστε στο να προχωράμε στάδια και να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Επαναλαμβάνω, είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ομάδα».

Οι αισθήσεις του πρώτου παιχνιδιού. «Σε αυτό το στάδιο, αυτό που θέλουμε είναι να εδραιώσουμε έννοιες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτοί είχαν τέσσερα παιχνίδια, είναι κάτι περισσότερο από αποδεκτό στο σωματικό και στο τακτικό. Αυτοί μας έκαναν δύο σουτ. Είχαμε προσωπικότητα. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ομάδα που δεν είχε ούτε 20 έτη κατά μέσο όρο».

Ο Μουρίνιο έχει πει ότι το 2010 υπέγραψε για τη Μαδρίτη, ενώ ήταν ακόμα προπονητής της Ίντερ και κέρδισε το Champions League κι ως εκ τούτου δεν ήταν λιγότερο επαγγελματίας: «Φυσικά και καλωσορίζω τα λόγια που προέρχονται από έναν επαγγελματία. Έχω υπάρξει επαγγελματίας και συνεπής με κάθε τρόπο. Αλλά είναι μια παλιά σελίδα. Τώρα είμαι σε ένα υπέροχο παρόν».

Σας αρέσει ο Courtois? Είναι εφικτό να τον έχετε στο ίδιο ρόστερ με τον Keylor; "Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να μιλήσω για κανέναν παίκτη που δεν είναι σ’αυτό το ρόστερ. Έχουμε κάποιους τερματοφύλακες που είναι πολύ καλοί".

Είναι απαραίτητο να υπογράψετε έναν επιθετικό; Είναι χειρότερο ρόστερ από πέρυσι; "Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που έχω. Είναι μια θαυμάσια πρόκληση να ξανακάνουμε μια ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να’ναι καλύτερη".

Πώς είδατε τον Vinicius; "Καλός αγώνας, απ’τα λίγα στα πολλά. Δυσκολεύτηκε όπως η ομάδα, ξεκινήσαμε δειλά. Αλλά άφησε καλή εντύπωση, έχει κάνει έναν αποδεκτό αγώνα".

Είναι ο Bale έτοιμος να πάρει τη σκυτάλη; "Είπα ότι έχουμε εξαιρετικούς παίκτες κι ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη ομάδα στο συλλογικό. Μεταξύ αυτών παικτών είναι κι ο Bale".






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.