News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kroos τελειώνει πρόωρα την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Ο Vallejo δεν προπονήθηκε λόγω μιας μυϊκής καταπόνησης


Εν αναμονή του να μάθουμε αν έχει κάποια ενόχληση ή ήταν απλά για προληπτικούς λόγους, ο Toni Kroos εγκατέλειψε την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι υπόλοιποι συμπαίκτες του συνέχιζαν την προπόνηση στο Red Bull Arena.

Ο Γερμανός, μετά από έναν απ’τους αγώνες εξάσκησης σε γήπεδο μειωμένων διαστάσεων που σχεδίασε ο Julen Lopetegui, απευθύνθηκε σε ένα μέλος του προπονητικού προσωπικού για να εγκαταλείψει την προπόνηση. Θα δούμε αν αυτό τον εμποδίσει να παίξει ενάντια στην Roma (03:00), ή το πιο σημαντικό, ενάντια στην Ατλέτικο στις 15 στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Ο Benzema έκανε το ίδιο δέκα λεπτά αργότερα.

Ο Jesús Vallejo ήταν ο μοναδικός παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν προπονήθηκε στη Red Bull Arena στο New Jersey. Ο στόπερ έχει μια καταπόνηση στον τετρακέφαλο που τον εμπόδισε ήδη να παίξει ενάντια στη Γιουβέντους. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό.




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.