News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Julen φοβόταν έναν διασυρμό κι έφυγε ικανοποιημένος

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Ο προπονητής ξεχωρίζει το ότι η ομάδα ανταγωνίστηκε σχεδόν χωρίς βασικούς εναντίον μιας United με περισσότερο ρυθμό


Ο Julen Lopetegui είχε παραπάνω από σεβασμό στο ντεμπούτο εναντίον της Μάντσεστερ United. Το φόρτο των προπονήσεων (21 σε 16 ημέρες) και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού τους τοποθετούσαν σε εμφανή σωματική κατωτερότητα σε σχέση με τους παίκτες του Mou, οι οποίοι είχαν αντιμετωπίσει ήδη τέσσερις αναμετρήσεις, ώστε η φυσική τους κατάσταση ήταν, προφανώς, πολύ πιο προχωρημένη απ’τη madridista.

Ως εκ τούτου, ο Βάσκος προπονητής φοβόταν έναν διασυρμό, ιδιαίτερα στο σωματικό, την ημέρα του ντεμπούτου του. Ο  Julen γνωρίζει την απαίτηση της Μαδρίτης και γνωρίζει ότι μια κακή εικόνα στο αναμενόμενο πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε να ξυπνήσει τους συναγερμούς σ’ένα κλαμπ στο οποίο τα πάντα μεγεθύνονται.

Μετά το παιχνίδι, και παρά την ήττα, ο Lopetegui ήταν πολύ ικανοποιημένος με αυτό που είδε στο χόρτο του Hard Rock Stadium. Η ομάδα του αγωνίστηκε ως ίση προς ίση μ’έναν μεγάλο της Premier παρά το ότι είχε πολύ λιγότερες προπονήσεις αφού έχει ακόμα πολλές απουσίες.

Μάλιστα, από όλους τους υποθετικούς βασικούς αυτή τη σεζόν, μόνο δύο ξεκίνησαν από την αρχή. Ήταν ο Bale και ο Benzema, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν επιπλέον στο ημίχρονο απ’τους νεαρούς που αναζητούν μια θέση στο ρόστερ ενός Lopetegui ικανοποιημένου με τα πρώτα 90 λεπτά της εποχής του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα ξημερώματα της 5, πλέον στην Ουάσιγκτον, περιμένει η Γιουβέντους. Τρεις μέρες αργότερα, η Roma. Στις 11 το Trofeo Bernabéu ενάντια στη Milan. Τρεις μεγάλες της Ιταλίας για να βρουν αυτοπεποίθηση, λεπτά κι αυτοματισμούς ενόψει του Ευρωπαϊκού Super Cup. Τότε η Atlético θα μετρήσει εάν η ικανοποίηση του Julen έχει αποτελέσματα με τη μορφή του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Julen θα ανακτήσει παίκτες. Οι διεθνείς θα μπουν περισσότερο στις προσεχείς αναμετρήσεις για να διαμορφώσουν την εντεκάδα που θα αντιμετωπίσει τους rojiblancos για τον πρώτο τίτλο της σεζόν, αλλά ο Julen έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι θα’ναι αυτοί οι παίκτες που θα πρέπει να αναλάβουν την πρόκληση της νίκης χωρίς τον Κριστιάνο. Εν αναμονή κάποιας υπογραφής, κατ 'αρχήν ενός 9 εκτός απ’τον Courtois, αυτή είναι η Μαδρίτη του Julen.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.