News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"La Gazzetta": Ο Modric εξετάζει το να φύγει απ’τη Μαδρίτη για την Inter

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο ενημέρωσης, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή φέρεται να’χει αναλάβει να έρθει σε επαφή με το ιταλικό club. Η Μαδρίτη σκοπεύει να βελτιώσει τη σύμβαση του παίκτη.


Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να δει πώς ανοίγεται ένα απροσδόκητο μέτωπο σε αυτή την καλοκαιρινή αγορά. Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, οι πληροφορίες που τοποθετούν τον Modric στην τροχιά της Ίντερ είναι κάτι περισσότερο από απλές φήμες και θα’ταν ο Κροάτης παίκτης αυτός που θα αναζητούσε να φύγει απ’το λευκό club για να βρεθεί στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με την πληροφορία, η γυναίκα του παίκτη φέρεται να’χει αναλάβει να επικοινωνήσει με την Inter για να προσφέρει τον παίκτη στο neroazzurro club, που όπως αναμενόταν, απάντησε ότι θα’ταν ενθουσιασμένο με το να γίνει η επιχείρηση. Αν και, παρόλο που είναι αλήθεια ότι ο παίκτης θα’ταν άνετος με το να φύγει απ’το λευκό club, ξέρουν ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο.

Καταρχάς, θα συναντούσαν την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δύσκολα θα μπορούσε να επιτρέψει να χάσει στο ίδιο καλοκαίρι δύο απ’τους σημαντικότερους παίκτες της. Παρά το γεγονός ότι πλησιάζει πια τα 33 έτη, ο Modric έχει δείξει κατά την τελευταία σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Mundial με την Χρυσή Μπάλα, αυτό το οποίο πιθανότατα έχει υπάρξει το υψηλότερο του επίπεδο, τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σωματικά. Γι’αυτό, η Μαδρίτη σκέφτεται να βελτιώσει τη σύμβασή του, η οποία δεν έχει αναθεωρηθεί απ’την τελευταία ανανέωσή της το 2016 παρά το υψηλό του επίπεδο τα τελευταία δύο χρόνια.

Το οποίο θα μας οδηγούσε στο επόμενο πρόβλημα για την Inter. Η απόδοση του Modric έχει κάνει, αν είναι δυνατόν, να ανατιμηθεί ακόμα περισσότερο. Και το ποσό που θα’πρεπε να πληρώσουν για να τον πάρουν απ’την Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να κάνει το ιταλικό club να μην τηρήσει το financial fair play της UEFA, δεδομένου ότι η οικονομία του απέχει πολύ από εκείνη των άλλων ευρωπαϊκών κολοσσών και μισθοί όπως του Modric δεν είναι φυσιολογικοί στο ρόστερ της. Ως εκ τούτου, σύμφωνα με την Gazzetta, αυτό που θα αναζητούσε η Inter θα’ταν ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς, μια μορφή με μικρές πιθανότητες επιτυχίας εάν η οψιόν δεν είναι υποχρεωτική, δηλαδή, να πωλούταν ο παίκτης ακόμη κι αν καθυστερούσε η πληρωμή για μια σεζόν.

Τέλος, το τελευταίο πρόβλημα για την Inter είναι ο χρόνος. Τόσο γιατί η Μαδρίτη δεν θ’άφηνε ποτέ να φύγει ένας παίκτης σαν τον Modric με την αγορά πάρα πολύ προχωρημένη ώστε να βρει έναν αντικαταστάτη, όσο και επειδή η Inter έχει επίσης ένα plan Β, τον Χιλιανό της Μπάγερν Arturo Vidal, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις φαίνονταν να’ναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο μέχρι την εμφάνιση του Κροάτη και δεν θα περιμένει για πάντα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.