News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γεννιέται η 'baby' Madrid του Lopetegui με τους Vinícius και Ceballos ως πιο διακεκριμένους

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Οι νεαροί, με τον Vinicius να αφήνει λάμψεις της κλάσης του, ήταν το καλύτερο του ντεμπούτου του Julen


Στο χόρτο του Hard Rock Στάδιο γεννήθηκε η baby-Madrid, το νέο madridista πρότζεκτ που, χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο κουμάντο, παρουσιάζει ως κύριο ενθουσιασμό μερικά κουτάβια που πρέπει, υποχρεούνται, να κάνουν ένα βήμα προς τα εμπρός στην αρχή του σταδίου του Julen Lopetegui. Καλούνται, όπως κατανοούν στο Τ4 του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, να γίνουν η ραχοκοκαλιά πάνω στην οποία θα βασίζεται η Μαδρίτη του μέλλοντος.

Ελλείψει του να τεθούν οι μουντιαλικοί στο ίδιο επίπεδο του γκρουπ, ελλείψει του να ενσωματωθούν οι Μαρσέλο, Casemiro, Modric, Kovacic και Varane (ο Ramos προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά), η Μαδρίτη αποπνέει ταλέντο, ενθουσιασμό και μια εντυπωσιακή νεότητα.

Αυτή που δίνει ένα αγόρι 18 ετών με όλο το δρόμο μπροστά του όπως είναι ο Vinicius, ο παίκτης που άφησε τις πιο συναρπαστικές λάμψεις χάρη στις ντρίμπλες του και στη δυναμική του. Έκαναν ντεμπούτο επίσης οι Odriozola και Lunin, και οι δύο την άκρη των ορίων των δύο δεκαετιών κι έχοντας να αποδείξουν τα πάντα, αλλά ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο για το οποίο η Μαδρίτη δεν έχει διστάσει να ποντάρει δυνατά σ’αυτούς παρά την λίγη επαγγελματική εμπειρία τους.

Ένα ταλέντο που πάντα είχε και θα’χει ένας Martin Odegaard που αρέσει πολύ στον Julen και που άφησε κανά δυο κινήσεις με το αιχμηρό αριστερό του. Όπως η πείνα του Raúl de Tomás για να παλέψει για μια θέση μετά από τρεις δανεισμούς, ο τελευταίος εξ αυτών θριαμβευτικός στην Rayo Vallecano. Ως αποκορύφωμα, ένας παλιός γνωστός όπως ο Ceballos, ο οποίος πέρυσι δεν έγδαρε μπάλα και σε αυτό το νέο στάδιο θα’χει τα απαραίτητα λεπτά για να εκραγεί στον μεγάλο παίκτη που ηγήθηκε της Μπέτις μόλις στα 19 του.

Όλοι τους σχηματίζουν τη Baby Madrid, την οποία εμπιστεύονται πλήρως σ’ένα club που δεν σκοπεύει να κάνει τρέλες στη μεταγραφική αγορά. «Δεν μπορούμε να κόψουμε την εξέλιξη των νεαρών», των νεαρών της baby-Madrid που έχει αρχίσει να ενθουσιάζει σ’ένα club που έχει ξεκάθαρο το στοίχημα στο ταλέντο του ρόστερ του. Ενάντια στη Μάντσεστερ ήταν το καλύτερο του νέου πρότζεκτ του Julen.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.