News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Η μόνη πιθανότητα να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Modric είναι πληρώνοντας 750 εκατομμύρια"

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Του José Felix Díaz και David G. Medina

Ο Florentino Pérez τελειώνει τις φήμες για μια πιθανή αποχώρηση στην Inter


Δεν υπάρχει υπόθεση Luka Modric. Τόσο οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και το περιβάλλον του Κροάτη παίκτη αρνούνται στη Marca οποιαδήποτε κίνηση σχετικά με μια πιθανή έξοδο απ’το λευκό club του καλύτερου παίκτη του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές απ’αυτές που βιώθηκαν τον περασμένο Ιούλιο με τον Cristiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος ζήτησε, μέσω του εκπροσώπου του, να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης τον Ιανουάριο και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με τη μεταγραφή στην Γιουβέντους αμέσως μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα στην ευγενή ζώνη του Σαντιάγκο Μπερναμπέου δεν έχουν κάποια είδηση σχετικά και μιλούν μόνο για τη δέσμευση του Modric με το σύλλογο.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στη madridista οντότητα για την παραμονή του Modric, ούτε ανοικτή διαπραγμάτευση με τον πράκτορα του Κροάτη. Ο μέσος ανανέωσε τη σύμβασή του το Νοέμβριο του 2016 κι ο δεσμός με το λευκό club τελειώνει στις 30 Ιουνίου του 2020. Το καθεστώς του Κροάτη έχει αλλάξει, τόσο απ’ότι έχει κάνει στην Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στην εθνική του στο Παγκόσμιο της Ρωσίας, στο οποία επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά της FIFA.


Σε κάθε περίπτωση και παρά το ότι το ενδιαφέρον της Inter είναι αληθινό, στο Bernabéu δεν εξετάζουν ν’ακούσουν οποιαδήποτε προσφορά για τον μέσο. Ο Modric θεωρείται απαραίτητος και βασικός στο λευκό πρότζεκτ. Τόσο που ο ίδιος ο Florentino Perez ο ίδιος αναγνωρίζει ότι είναι αδύνατο: «Η μόνη δυνατότητα να φύγει ο Modric είναι πληρώνοντας 750 εκατομμύρια ευρώ». Μάλιστα, μία απ’τις εμμονές στο λευκό club είναι να βρει έναν αντικαταστάτη στον Κροάτη, έναν παίκτη που να δίνει την απόδοση του πρώην της Τότεναμ, ρητό αίτημα του Ζοζέ Μουρίνιο και που με τον καιρό έχει μετατραπεί σε μια απ’τις αναφορές μιας ομάδας που έχει κερδίσει τέσσερα απ’τα τελευταία πέντε Champions League.

Ο Modric έχει δει πως η τιμή του έχει αυξηθεί χάρη στο παιχνίδι και τη συμβολή του. Το ενδιαφέρον της Inter έχει εκτοξεύσει και ταρακουνήσει μια αγορά που φαίνεται μουδιασμένη μετά το χτύπημα του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά στην Ρεάλ Μαδρίτης η ηρεμία παραμένει ο πρωταγωνιστής. Δεν υπάρχει υπόθεση όσο κι αν γνωρίζουν ότι ο ρόλος του Modric δεν είναι ο ίδιος μ’αυτόν πριν από έτη.

Ο Κροάτης είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και αισθάνεται πλήρως ταυτισμένος με τον σύλλογο και, φυσικά, τους οπαδούς. Την επόμενη εβδομάδα θα είναι στη Μαδρίτη για να επιστρέψει στις προπονήσεις και να προετοιμάσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Κύπελλο και να το κάνει χωρίς πρόθεση να ζητήσει τίποτα, αλλά με το να συνεχίσει να εργάζεται για να συνεχίσει να γράφει την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.