News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Modric, πρώτο τετ α τετ με τη Μαδρίτη

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Των P. Polo και S. Siguero

Συνάντηση με τον José Ángel Sánchez μετά την προπόνηση για πρώτη φορά


Ο Luka Modric είναι πια στη Μαδρίτη. Η επιστροφή του είναι πάντοτε αναμενόμενη, αλλά αυτή η σεζόν περισσότερο αφού πρωταγωνιστεί σε μια απ’τις καλοκαιρινές σαπουνόπερες. Ο Κροάτης επέστρεψε χθες στην πρωτεύουσα της Ισπανίας κι έφυγε για να προπονηθεί το πρωί με την ομάδα των διεθνών που δεν ταξίδεψαν στην περιοδεία. Αλλά το πιο σημαντικότερό της μέρας του ήταν η συνάντηση που είχε με τον José Ángel Sánchez, επίσης στο Valdebebas, για να βάλει στο τραπέζι την κατάσταση για το μέλλον του και την οποία αποκάλυψε η Gazzetta dello Sport.

Ο Κροάτης είχε μια πρώτη επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο, στην οποία κανόνισαν να μιλήσουν τις επόμενες μέρες. Όπως έχει μπορέσει να μάθει η MARCA, η συνάντηση μεταξύ των μάνατζερ του παίκτη και του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Αλλά η χθεσινή απάντηση του λευκού συλλόγου σε αυτή τη σύντομη συνάντηση ήταν παρόμοια με εκείνη που μετέφερε ο ίδιος ο Florentino Perez πριν από λίγες ημέρες. Ή τη ρήτρα των 750 εκατομμυρίων ή τίποτα. Στη Μαδρίτη του είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια πρόθεση να τον πουλήσουν, ότι πρόκειται για έναν ζωτικής σημασίας παίκτη κι ότι τώρα είναι μάλλον μια κακή κίνηση να βροντήξει την πόρτα γιατί στη Μαδρίτη δεν υπάρχει χρόνος να αναζητηθεί ένας αντικαταστάτης εγγυήσεων.

Σύμφωνα με την Gazzetta, η πρόθεση του Modric τώρα είναι να καθίσει με τον ίδιο τον Florentino Perez για να του εξηγήσει την κατάσταση, αν και για τον πρόεδρο, τουλάχιστον χθες, αυτό δεν ήταν ένα απ’τα θέματα του στην ημερήσια διάταξή του, αηδιασμένος επίσης όπως και οι υπόλοιποι ηγέτες για το πώς έχουν ενεργήσει οι πράκτορες του Λούκα σ’αυτή την περίπτωση.

Το ενδιαφέρον της Ίντερ είναι μια πραγματικότητα, αλλά υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στην interista πρόταση και στις απαιτήσεις της Μαδρίτης, η οποία πιστεύει ότι θα διατηρήσει τον Modric μέσω μιας βελτίωσης της σύμβασης, που όπως εκτιμά ο σύλλογος, ο παίκτης έχει κερδίσει. Στη Μαδρίτη έχουν επίγνωση ότι η σημερινή χρυσή εποχή της οντότητας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο έχει μια απ’τις αιτίες της στην απόδοση του Κροάτη, υπό τη μπαγκέτα του οποίου η Μαδρίτη έχει κερδίσει τέσσερα απ’τα πέντε τελευταία Champions League. Ο μισθός του Modric στη Μαδρίτη, με σύμβαση μέχρι το 2020, είναι περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Δεν είναι, ούτε καν κοντά στους παίκτες με τις υψηλότερες αμοιβές στην ομάδα, ούτε καν μετά την αναχώρηση του Ρονάλντο. Η Inter προσφέρει 10 εκατομμύρια καθαρά και τέσσερα χρόνια σύμβασης. Θεωρητικά, δεν θα’πρεπε να υπάρξουν πάρα πολλά προβλήματα ώστε η Μαδρίτη να προσεγγίσει αυτά τα ποσά.

Παρόλο που η Μαδρίτη θέλει μια ειρηνική λύση στην υπόθεση Modric, ο οποίος έχει καταλήξει να περιπλέξει ένα καλοκαίρι κινητικό από μόνο του μετά την αποχώρηση του Cristiano, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάποια ενόχληση με τον παίκτη και το περιβάλλον του. Στο λευκό club κατανοούν ότι οι μάνατζερ του παίκτη δεν έχουν χειριστεί την προσφορά της Inter με πίστη, ανεξάρτητα απ’το γεγονός ότι η προσφορά στη Μαδρίτη απέχει πολύ απ’την πραγματικότητα της αγοράς.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.