News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Florentino: "Έρχεται στη Ρεάλ Μαδρίτης ένας απ’τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος"

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Της Teresa Rodríguez Montañes

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης καλωσόρισε τον τερματοφύλακα Thibaut Courtois στην παρουσίασή του: «Πλέον είσαι μαζί μας, όπως επιθυμούσες».


Ο Florentino Pérez, πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, άνοιξε την παρουσίαση του Thibaut Courtois ως νέου παίκτη του λευκού club. Ο πρόεδρος είπε ότι «έρχεται στη Μαδρίτης ένας απ’τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος» κι απευθύνθηκε στον τερματοφύλακα για να του πει ότι «η αποφασιστικότητά σου, η πάλη σου και η δέσμευσή σου να φορέσεις αυτή τη φανέλα σε φέρνουν εδώ και οι madridistas δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε».

Σχετικά με τον Courtois: «Σήμερα είναι και πάλι μια μέρα στην οποία οι madridistas αισθανόμαστε χαρούμενοι απ’την ενσωμάτωση ενός νέου παίκτη. Φτάνει στη Μαδρίτη στα 26 του, αλλά με πολλή εμπειρία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είμαστε, επομένως, μπροστά σ’έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα ο οποίος μόλις στα 19 του ήταν ο νεότερος τερματοφύλακας που έκανε ντεμπούτο με την εθνική Βελγίου. Όλοι έχουν συμφωνήσει στο πόσο σημαντικός έχει υπάρξει ο Courtois ώστε το Βέλγιο να’χει βγει τρίτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, έρχεται στο club μας ο καλύτερος τερματοφύλακας του τελευταίου Mundial, καλωσορίζουμε τον Thibaut Courtois».

Λόγια στον Courtois: «Πλέον είσαι μαζί μας, όπως επιθυμούσες. Σήμερα φτάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ένας απ’τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος. Η αποφασιστικότητά σου, η πάλη σου και η δέσμευσή σου να φορέσεις αυτή τη φανέλα σε φέρνουν εδώ και οι madridistas δεν πρόκειται να το ξεχάσουμε. Έρχεσαι απ’την Τσέλσι κι αρχίζει η μεγαλύτερη πρόκλησή σου. Οι madridistas κι όλοι όσοι αποτελούμε τη Μαδρίτη θα σε βοηθήσουμε να’ναι ευτυχισμένος. Η καρδιά σου ήταν εδώ στη Μαδρίτη, με τα παιδιά σου. Από σήμερα αποτελείς μέρος ενός club, όπου δεν χωράει η λέξη αδύνατο».

Στρατηγική του κλαμπ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ψάξει ακούραστα να συνεχίσει αυτό το στάδιο της επιτυχίας και θα το κάνουμε παραμένοντας πιστοί στην ιστορία μας, αυτήν που μας δίδαξε ο Santiago Bernabeu. Μια στρατηγική με μια ομάδα αποτελούμενη απ’τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο κι απ’αυτούς που προέρχονται απ’τη δική μας cantera, η οποία πρέπει να’ναι το δικό μας σήμα κατατεθέν. Τα τέσσερα Champions League στα τελευταία χρόνια υπογραμμίζουν αυτό που σημαίνει το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης στον κόσμο. Πέρα ​​απ’τα σύνορά μας, είμαστε ένα παράδειγμα. Είναι συγκινητικό να διαπιστώνουμε αυτό που αντιπροσωπεύει η Μαδρίτη σ’όλες τις ηπείρους. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εκπληρώσουμε τα όνειρα των οπαδών μας».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.