News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Lopetegui: "Αυτή η Μαδρίτη έχει δείξει επίπεδο και προσωπικότητα"

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ο madridista προπονητής μίλησε στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου


Ο madridista προπονητής Julen Lopetegui, ο οποίος τα ξημερώματα θα αντιμετωπίσει εναντίον της Γιουβέντους το δεύτερο παιχνίδι του της προετοιμασίας στη Βόρειο Αμερικάνικη περιοδεία, έχει δείξει ικανοποιημένος με την εξέλιξη της ομάδας αυτές τις μέρες και σημείωσε ότι συνεχίζουν να «κάνουμε βήματα προς τα εμπρός στην προετοιμασία».

«Το ισοζύγιο είναι θετικό. Δουλεύουμε πολύ, ως συνήθως σ’αυτή την εποχή του έτους, με μεγάλη ένταση και με συσσωρευμένη κούραση. Προχωράμε στάδια, τόσο σωματικά όσο και τακτικά, πιάνοντας νέες έννοιες κι εδραιώνοντας ζητήματα του συλλογικού παιχνιδιού και των καταστάσεων τακτικής που δουλεύουμε μέρα με τη μέρα», έχει σχολιάσει ο Lopetegui σε δηλώσεις στα επίσημα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου.

Για τον Lopetegui, ο οποίος αντιμετωπίζει την πρώτη του σεζόν με τους νυν πρωταθλητές Ευρώπης, ο «κύριος στόχος στην προετοιμασία είναι να προετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς και να φτάσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο σε συλλογικό κι ατομικό επίπεδο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν φθάσει σε διαφορετικά παράθυρα προετοιμασίας και προσπαθούμε να κάνουμε τον καθένα να’χει ομογενοποιήσει αυτή την προετοιμασία», επεσήμανε.

Στο πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι, η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε απ’τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-1) του Ζοζέ Μουρίνιο. «Μας άρεσε που η ομάδα είχε προσωπικότητα, παρά τη μεγάλη διαφορά που υπήρχε στην προετοιμασία. Αυτοί είχαν πέντε αγώνες και για μας ήταν ο πρώτος».

"Η ομάδα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξε πολύ επίπεδο και προσωπικότητα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι εν γένει. Προσπαθήσαμε να δείξουμε στο γήπεδο αυτό που είχαμε δουλέψει", είπε.

Απόψε (01.00), στο FedEx Field (Landover, Μέριλαντ, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής), θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους του πρώην πλέον Cristiano Ρονάλντο, ο οποίος κάνει την προετοιμασία του στην Ιταλία.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει περισσότερο ρυθμό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Προσπαθούμε να εδραιώσουμε τις έννοιες και να συνεχίσουμε να προχωράμε στάδια στην προετοιμασία για τον τελικό του Super Cup, που είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν», σχολίασε.

Ο Lopetegui αναφέρθηκε επίσης στην ενσωμάτωση του Albert Celades, πρώην ομοσπονδιακού της Κ 21, στο τεχνικό επιτελείο του: «Είναι πολύ καλός. Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ σε όλες τις εργασίες προετοιμασίας της ομάδας σε όλα όσα κάνουμε στο γήπεδο κι έξω απ’αυτό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενσωματώνεται στο προπονητικό επιτελείο μας».



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.