News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ημερολόγιο του Miami: Ευγνώμονες για την αλλαγή του κλίματος

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ταξίδεψαν απ’το Μαϊάμι στην Ουάσιγκτον


Η Ρεάλ Μαδρίτης πέταξε χθες στην Ουάσιγκτον για να αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους σήμερα στον δεύτερο αγώνα στα αμερικανικά εδάφη. Πέρα απ’τον αγώνα και την επίσκεψη στην πρωτεύουσα της χώρας, οι madridistas παίκτες καλωσορίζουν την κλιματική αλλαγή της μετάβασης απ’το Μαϊάμι στην Ουάσιγκτον. Και είναι ότι οι 30 βαθμοί της εποχής αναμεμιγμένοι με μια υγρασία πάνω απ’το 90% μετέτρεψαν σε αφόρητες μερικές απ’τις σωματικές προσπάθειες αυτών των ημερών.

Στο παιχνίδι εναντίον της Manchester United διαπιστώθηκε με τα δύο νεκρά ημίχρονα για να ανακτήσουν τα υγρά μπροστά στον προφανή κίνδυνο της αφυδάτωσης. Κάτι που έχει υπάρξει κοινό κατά τη διάρκεια των ημερών της προπόνησης, όπου ήταν τόσο σημαντικό να διαθέτουν όλο τον αθλητικό εξοπλισμό από πλευράς των φροντιστών όπως και εκατοντάδες μπουκάλια νερού για την καταπολέμηση ενός αφόρητου κλίματος για τον αθλητισμό του πρώτου επιπέδου. Στην Ουάσιγκτον, οι θερμοκρασίες είναι 20 βαθμοί, λίγος ήλιος και μια υγρασία που δεν έχει καμία σχέση μ’αυτήν του Μαϊάμι. Μια ανάσα για τους παίκτες του Julen Lopetegui.

Champions League του καλοκαιριού: Συναντήσεις των πιο ισχυρών του ποδοσφαίρου

Το International Champions Cup έχει μετατραπεί στο τουρνουά του καλοκαιριού των μεγάλων συλλόγων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτό προϋποθέτει οι ηγέτες των κορυφαίων συλλόγων να συναντιόνται σε μια εποχή στην οποία όλοι βρίσκονται σε πλήρη διαδικασία ολοκλήρωσης, μεταγραφών και πωλήσεων, των ρόστερ τους. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών στο Μαϊάμι ο Florentino Perez έχει μπορέσει να συζητήσει, μεταξύ άλλων, μ’αυτούς που κάνουν κουμάντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και να το κάνει, επιπλέον, αμέσως μετά τον τυφώνα που προκάλεσε ο Μουρίνιο με την αξίωση μεταγραφών μετά την ήττα με 4-1 απ’την Λίβερπουλ. Οι συναντήσεις μεταξύ των ηγετών θα επαναληφθούν, φυσικά, στο αληθινό Champions League, όπου η Μαδρίτη υπερασπίζεται το στέμμα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.