News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Δεν είναι το ίδιο, Cris"

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Η γνώμη του Santiago Siguero


Υπάρχει περίπτωση Modric; Στην Ρεάλ Μαδρίτης διαβεβαιώνουν ότι όχι, ότι και οι δύο πλευρές παραμένουν συντονισμένες για να καταφέρουν το παλιό όνειρο του παίκτη, ν’αποσυρθεί στη Μαδρίτη, να γίνει πραγματικότητα. Στην Ιταλία, λογικό, επιμένουν. Άνοιξε η απαγόρευση με τον Cristiano και στο Calcio πιστεύουν ότι όλα είναι εύκολα, ότι η Μαδρίτη θα συνεχίσει να απαλλάσσεται απ’τα περιουσιακά στοιχεία της σα να μην πονούσε, σε τιμή ευκαιρίας (όπως ήταν αυτό του Ρονάλντο) ή, να τρελαίνεσαι, δωρεάν, όπως έχει υπαινιχθεί στην περίπτωση του Λούκα.

Λοιπόν, όχι. Η Μαδρίτη έχει Ίδρυμα, αλλά δεν είναι μια ΜΚΟ. Πάει καιρός που ο Florentino δεν ύψωνε ανάστημα μπροστά στην παρενόχληση ενός απ’τα στηρίγματά του όπως το έκανε την Πέμπτη μπροστά στον δημοσιογράφο της MARCA David G. Medina. 750 εκατομμύρια ευρώ θα’χαν την ευθύνη, έφτασε να πει το αφεντικό. Φυσικά, είναι εντυπωσιακό ότι ο πρόεδρος δεν παρέπεμπε στη ρήτρα στην περίπτωση του CR7 και της Juventus. Μάλιστα, διευκόλυνε την έξοδό του, και για 117 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα απ’αυτά που πλήρωσε η PSG πριν από ένα χρόνο για τον Neymar.

Του Cristiano δεν του άρεσε η λεπτομέρεια, το είδε ως μια ταπείνωση. Πάει καιρός που η σχέση μεταξύ της ντίβας και της Μαδρίτης είχε στραβώσει. Η σχέση του με τον σύλλογο, ακόμη και με τους οπαδούς, είχε πάντα ένα εμπορικό άγγιγμα. «Εσύ σκοράρεις γκολ, εμείς σε υπερασπιζόμαστε μέχρι θανάτου. Σεβόμαστε τη θέση σου στην ιστορία του συλλόγου, στο ύψος των μεγαλύτερων. Αλλά δεν σ’αγαπάμε όπως αγαπάμε τον Lukita». Το κατάλαβες, Cris; Δεν είναι το ίδιο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.