News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενθουσιάζεται με τον Ουρουγουανό 'Pajarito' Valverde

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο παίκτης αποδίδει σ’αυτήν την προετοιμασία. Εκτός από μια στροφή της υπόθεσης Luka Modric, θα πάει δανεικός σε μια ισπανική της Primera.



Η Μαδρίτη σχεδιάζει την ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια κι εκεί έχει κρατημένη μια θέση για τον Fede Valverde. Ο Ουρουγουανός κάνει την πρώτη του προετοιμασία με τους μεγάλους, από τότε που υπέγραψε, σε ηλικία 17 ετών, απ’την Peñarol για 5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Lopetegui του έδωσε το ντεμπούτο του ενάντια στην United στο Μαϊάμι ως βασικό, ήταν απ’τους καλύτερους ενάντια στην ομάδα του Μουρίνιο κι ο σύλλογος είναι περισσότερο από ενθουσιασμένος με τη δυναμική του...

"Το ντεμπούτο με τη Μαδρίτη είναι κάτι θεαματικό", είπε μετά την πρεμιέρα, αλλά ήταν μόνο ένα πρώτο βήμα. Εκτός από στροφή στα γεγονότα για την υπόθεση Modric, θα φύγει και πάλι για να αποκτήσει εμπειρία όπως το περασμένο καλοκαίρι, όταν πήγε δανεικός στη Deportivo. Θα πάει δανεικός σε ισπανική της Primera επειδή βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του διαβατηρίου για να μην καταλαμβάνει θέση μη κοινοτικού.

Επειδή η Μαδρίτη δουλεύει με κλιμακωτές ηλικίες. Ο Modric (32 ετών) κι ο Κρος (θα κλείσει τα 29 τον Ιανουάριο) είναι το παρόν, αλλά για το μέλλον είχε πάντοτε υπόψη της τον Valverde. Ερωτεύτηκε τον Pajarito πριν από τρία χρόνια μετά το Κ 17 Mundial του (αργότερα θα’ταν ο νικητής της Ασημένιας Μπάλας του Κ 20) και έπειτα τον άφησε να προσαρμοστεί για ένα χρόνο στην Castilla.

Στην Ουρουγουάη βλέπουν σ’αυτόν πάστα ηγέτη. Έκανε ντεμπούτο με την ανδρών μ’ένα golazo που έκλεισε το εισιτήριο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μέχρι που η κακή χρονιά της Depor του στέρησε το να πάει στη Ρωσία. Ήταν ένας απ’τους τελευταίους τρεις κομμένους "αλλά υπάρχει Valverde για πολλά χρόνια στην εθνική ομάδα", προειδοποιεί ο Tabárez.







Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.