News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Inter χειρίζεται ήδη ένα plan B αν ο Modric δεν φύγει απ’τη Μαδρίτη

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Στην Ιταλία σημειώνουν ότι οι νερατζούρι, μετά τα μηνύματα του λευκό club και του Lopetegui, σκέφτονται τον Milinkovic-Savic, της Λάτσιο, και τον Gündoğan, της City.


Η Inter θέλει τον Modric. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει απ’τις αναφορές που έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες από την Ιταλία. Ωστόσο, η αποχώρησή του απ’την Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται περίπλοκη. Πρώτα ήταν το ίδιο το λευκό club αυτό που κατέστησε σαφές ότι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας του Mundial της Ρωσίας «δεν πρόκειται να φύγει απ’τη Μαδρίτη. Δεν θα φύγει ούτε για ένα ευρώ λιγότερο από ό, τι ρήτρα του, η οποία ανέρχεται στα 750 εκατομμύρια ευρώ»· και σήμερα τα ξημερώματα, μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους (3-1) στο δεύτερο αγώνα της αμερικανικής περιοδείας της Μαδρίτης, ο προπονητής Julen Lopetegui έχει στείλει και πάλι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τους ανήσυχους οπαδούς: «Δεν έχω αμφιβολίες, ο Modric θα συνεχίσει στη Μαδρίτη».

Στην Ιταλία έκαναν ήδη λόγο χθες για τα πιθανά νούμερα στην επιχείρηση Modric, τόσο αυτά τα οποία θα έπαιρνε η Μαδρίτη, όσο και τη σύμβαση του Κροάτη μέσου του με την interista ομάδα. Ωστόσο, στην Ιταλία μιλούν ήδη για plan B της Inter σε περίπτωση που ο Modric συνεχίσει στη Μαδρίτη. Το «Il Messaggero» υποδηλώνει ότι η ομάδα του Spaletti σκέφτεται τον Milinkovic-Savic, ενώ Sky Sports και «Tuttosports», λένε ότι το interista club εξετάζει την επιλογή του Gündoğan, της Μάντσεστερ Σίτι.

Το «Il Messaggero» δίνει νούμερα για την πιθανή υπογραφή του Milinkovic-Savic (ο οποίος βρέθηκε επίσης στην τροχιά της Μαδρίτης): θα πλήρωνε 30 εκατομμύρια στη Λάτσιο για τον δανεισμό κι ακόμα 70 για την οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019, καθώς κι ο Kevin Ramírez θα έμπαινε στην επιχείρηση με προορισμό τη ρωμαϊκή ομάδα.

Ο Milinkovic-Savic, ο οποίος έχει διακριθεί με τη Σερβία στο Παγκόσμιο της Ρωσίας, έχει μιλήσει για το ενδεχόμενο εξόδου απ’την Λάτσιο: «Έχω επιστρέψει, έχω ένα συμβόλαιο με τη Λάτσιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο...» .

Sky Sports και Tuttosports ισχυρίζονται ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούσε να αφήσει τον Gündoğan να φύγει για ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.