News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η formula του Asensio με τον Lopetegui

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Του Javier Estepa

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο σημειωματάριό του την επιλογή να παίξει με ψευτοεννιάρι με τον mallorquín


Ο Marco Asensio ήταν ένας απ’τους πιο διακεκριμένους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια στης Γιουβέντους. Η ντομπλέτα του στο FedExField μετά την ανάπαυλα και το θράσος του στην επίθεση έδωσαν μια νέα εικόνα σ’ένα λευκό σύνολο που αντιμετώπισε κάποιο άλλο πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο. Το madridista «20» έχει την εμπιστοσύνη του Julen Lopetegui, που τον γνωρίζει τέλεια απ’την εθνική Ισπανίας.

Αυτό κάνει τον Julen να βλέπει στον Marco μια εναλλακτική στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ η μεταγραφική αγορά παραμένει ανοιχτή. Εν αναμονή του αν θα’ρθει ή όχι ένας επιθετικός σ’αυτές τις εβδομάδες, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης χρησιμοποιεί τη «formula Asensio» για να μην χάσει πυγμή. Ενάντια στη Γιουβέντους του Τορίνο ο Lopetegui τον δοκίμασε σαν ψευτοεννιάρι, μια θέση που κατέλαβε επίσης στον εθνικό συνδυασμό.

Ο τότε ομοσπονδιακός είχε πάντα στο σημειωματάριό του την επιλογή να παίζει χωρίς αναφορά στην επίθεση για να μπερδεύει την αντίπαλη άμυνα. Χωρίς να πάμε πολύ μακριά στο ημερολόγιο, στον αγώνα κλειδί της Ισπανίας κατά της Ιταλίας στο Μπερναμπέου στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Julen πόνταρε στον Marco Asensio ως ψευτοεννιάρι. Μια συνταγή που συνεισφέρει στο να’χει μεγαλύτερη παρουσία μέσων και που τώρα θέλει την εφαρμόσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενάντια στη Juve δοκίμασε και πάλι εκείνη τη φόρμουλα εναντίον της εθνικής Ιταλίας και φαίνεται ότι στην Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να λειτουργήσει επίσης. Ενώ τα γραφεία του λευκού συλλόγου δουλεύουν για να ενσωματώσουν τους παίκτες πριν απ’το κλείσιμο της αγοράς, ο Julen πιέζεται να δώσει αυτοσχεδιασμό και πλούτο στο παιχνίδι της ομάδας του. Κι εκεί ο Asensio είναι πρωταγωνιστής.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.