News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη θα παίξει στις 3 Ιανουαρίου το παιχνίδι που αναβάλλεται λόγω του Mundial Συλλόγων

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ο αγώνας θα’πρεπε να διεξαχθεί στις 22 Δεκεμβρίου, που αντιστοιχεί στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Έναν ακόμα χρόνο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναγκαστεί να αναβάλει τον αγώνα της, αυτή τη φορά εναντίον της Βιγιαρεάλ, για την 17η αγωνιστική της Liga, λόγω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ο αγώνας έχει οριστεί απ’την RFEF στις 3 Ιανουαρίου και θα είναι ο πρώτος αγώνας του 2019.
Η ημερομηνία αυτή σέβεται πλήρως τη συμφωνία που επιτεύχθηκε απ’τη Laliga και την AFE, στην οποία απαγορεύεται να ορίζονται ματς μεταξύ της 23 Δεκεμβρίου και τις 2 Ιανουαρίου, λόγω των διακοπών των παικτών. Αν κι αυτή τη σεζόν και, κατ 'εξαίρεση, θα μπορέσουν να οριστούν τρία παιχνίδια της Laliga Santander και τρία της Laliga 1|2|3 την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η φετινή έκδοση θα πραγματοποιηθεί στα ΗΑΕ, όπως συνέβη ήδη την περασμένη σεζόν. Η ομάδα του Julen Lopetegui θα κάνει ντεμπούτο την Τετάρτη, 19 του Δεκέμβρη και η συμμετοχή της σ’έναν υποθετικό τελικό θα’ταν το Σάββατο στις 22 Δεκέμβρη στις 18:30.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.