News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπογράφει τον Celades ως βοηθό του Julen Lopetegui

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ήταν μέλος του ρόστερ που κέρδισε το ένατο Ευρωπαϊκό Κύπελλο


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει επίσημη την υπογραφή του Albert Celades, ο οποίος θα αποτελέσει μέρος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας ως βοηθός προπονητή του Julen Lopetegui. Η καριέρα του ως προπονητής ξεκίνησε στα χαμηλότερα κλιμάκια της Ισπανίας, όπου έχει διατελέσει ως ομοσπονδιακός Κ 21 απ’το 2014 έως το 2018. Επίσης ήταν φιναλίστ Ευρώπης το 2017 και ήταν παρόν στα τελευταία Mundial στη Βραζιλία και τη Ρωσία ως βοηθός στο τεχνικό τιμ της ισπανικής ομάδας.

Τον Ιούλιο αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του στην RFEF μετά την απόλυση του Lopetegui πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο ίδιος ο Celades ακούστηκε ως αντικαταστάτης του Βάσκου τις μέρες μετά την απόφαση του Luis Rubiales. Ο Καταλανός θα’ναι το δεξί χέρι του Julen και τώρα ανοίγει γι’αυτόν ένα δεύτερο στάδιο στο λευκό club, στο οποίο έπαιξε ήδη ως παίκτης πριν από 18 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της εποχής του ως παίκτης αποτέλεσε μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης για τέσσερις σεζόν, στις οποίες έπαιξε 101 παιχνίδια. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Barça και πέρασε φευγαλέα απ’την Celta, πριν υπογράψει για τη Μαδρίτη το 2000. Επίσης, κέρδισε το ένατο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ένα Intercontinental, ένα Ευρωπαϊκό Supercup, δύο Πρωταθλήματα και ένα Ισπανικό Super Cup. Το 2003 έφυγε δανεικός στη Μπορντό κι επέστρεψε στη Μαδρίτη την σεζόν 2004-05. Αργότερα, πήγε στη Σαραγόσα και τελείωσε την καριέρα του στη New York Red Bull το 2009.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.