News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η δοκιμασία του εννέα ενάντια σε μια Juventus χωρίς Cristiano Ronaldo

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο Asensio θα παλέψει με τον Vinicius για την πλευρά που άφησε ο Πορτογάλος (1:05 π.μ.). Οι Keylor, Kroos, Isco, Nacho και Lucas θα ξεκινήσουν το ρολάρισμα.


Η Μαδρίτη έχει φέρει τον εξοπλισμό της στο δεύτερο στάδιο της περιοδείας στην Ουάσιγκτον, με τον Modric να χαλάει την ατμόσφαιρα στο λευκό οίκο ακριβώς όταν η αποστολή κοιμήθηκε χθες σε απόσταση αναπνοής απ’το Λευκό Οίκο. Και σήμερα, σχεδόν παρασκηνιακά επειδή η αποστολή ούτε που προπονήθηκε στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών, η πιο απαιτητική δοκιμασία της προετοιμασίας πριν απ’της Ατλέτικο. Ενάντια στη Γιουβέντους αλλά χωρίς ίντριγκα: ο Κριστιάνο παρέμεινε στο Τορίνο...

Το κενό, όχι πια συναισθηματικό, αλλά σωματικό, που αφήνει το επτά στη Μαδρίτη, μένει ακόμα να ξεπεραστεί. Η πλευρά του ήταν για τον Neymar, τουλάχιστον στα αρχικά σχέδια του συλλόγου, και τώρα την αξιώνει ο Vinicius με ποδηλατάκια. Αλλά αν η Μαδρίτη χρειάζεται γκολ, ο Asensio, ο οποίος επιστρέφει σήμερα, έχει αποδείξει ότι τα’χει...

Ο Lopetegui χρειάζεται γκολ γιατί του έφυγε η κύρια πηγή τους, και επειδή στο Μαϊάμι αυτό ήταν το μελανό σημείο της ομάδας του στην πρεμιέρα με την United στο International Champions Cup. Έδειξε καλές προθέσεις (αυτήν την υψηλή πίεση που έπνιξε τους κόκκινους διάβολους), αλλά η ευστοχία, σε αρνητικό απολογισμό. Γι’αυτό και επειδή ο σύλλογος είναι απρόθυμος να πάει στην αγορά εννιαριών, η Vecchia Signora θα’ναι η δοκιμή για την εξεύρεση αποτελεσματικότητας μεταξύ κάποιων του παρόντος ρόστερ. Benzema, Mayoral και De Tomás, ο οποίος πρέπει να επιταχύνει γιατί βρίσκεται σε δοκιμή. Ακόμη κι ο Bale, που φλέρταρε με αυτή τη θέση στο πρώτο παιχνίδι.

Με λιγότερο γκολ εμφανίζεται η Juventus στο FedEx Field. Cristiano και Dybala δεν έχουν έρθει, ο Mandzukic είναι σε διακοπές κι ο Higuaín ανοίγει ακόμα τις βαλίτσες ως νέος rossonero φορ. Ο Keylor δεν θα πρέπει να τους υποφέρει όταν βγει στη σκηνή, πέντε ημέρες πριν το κλείσιμο της αγοράς στην Αγγλία, την προθεσμία του Courtois. Ο Lopetegui έχει κάνει ψυχολογική δουλειά με τον tico, αλλά δεν υπάρχει καλύτερη πνευματική ενίσχυση απ’το να ξαναδεί τον εαυτό του κάτω απ’τα δοκάρια.

Μαζί του επιστρέφουν οι Isco, Kroos, Nacho και Lucas, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Benatia για πρώτη φορά μετά το διάσημο πέναλτι στο Bernabéu στο δρόμο για το Κίεβο. Αυτός που δεν θα είναι, ακόμα, είναι ο Ράμος.

Μ’όλα αυτά, μια Μαδρίτη με περισσότερο σώμα ενάντια σε μια Juve που διακηρύσσεται υποψήφια στο Champions League. "Με τον Cristiano, είναι μια προτεραιότητα", λέει ο Del Piero. Για τη Μαδρίτη, το δεύτερο βήμα σε αυτή την επανεφεύρεση χωρίς τον Πορτογάλο, που αναζητά ο Lopetegui, είναι σήμερα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.