News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Ο Courtois κατέστησε ήδη σαφές ότι η καλύτερη επιλογή του είναι να πάει στη Μαδρίτη"

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου τερματοφύλακα, Christophe Henrotay, έχει μιλήσει στη The Sun για την κατάσταση του παίκτη του, ο οποίος θέλει να φύγει από την Τσέλσι.


Ο Christophe Henrotay, εκπρόσωπος του Courtois, έχει μιλήσει στη The Sun για τη σημερινή κατάσταση του Βέλγου τερματοφύλακα, του οποίου η επιθυμία είναι να υπογράψει για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προθέσεις: «Έχω διαβάσει σ’όλες τις πλευρές ότι η Τσέλσι λέει ότι υπολογίζει τον Courtois, αλλά αυτός έχει καταστήσει σαφές στο σύλλογο ότι η καλύτερη επιλογή γι 'αυτόν είναι να πάει στη Μαδρίτη».

Η οικογένεια, κλειδί: "Για αυτόν είναι μια μεγάλη απόφαση επειδή θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του, και η Τσέλσι έχει μια προσφορά για να δεχτεί".

Όπως και να’χει, η υπογραφή ή μη του Courtois για τη Μαδρίτη έχει μπει στο σημείο της κλειδί. Η τελική φάση είναι πια εδώ: πλέον απομένουν έξι πολύ σημαντικές μέρες για το μέλλον του βραβευμένου ως ο καλύτερος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.