News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η United προσφέρει 60 εκατομμύρια για τον Kovacic... αλλά ο παίκτης δεν θέλει να πάει στο Old Trafford

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Του Juan Ignacio G.-Ochoa

Ο Κροάτης είπε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου ότι θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει μια προσφορά για τον Mateo Kovacic που όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει η MARCA θα άγγιζε τα περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ. Γνωρίζοντας ότι ο Κροάτης παίκτης θέλει να εγκαταλείψει το club λευκό, ο Mourinho έχει ξεχυθεί γι’αυτόν με μια προσφορά κάτι περισσότερο από ενδιαφέρουσα για τη Μαδρίτη.

Το πρόβλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι ο Kovacic δεν θέλει να παίξει στην United, οπότε η επιχείρηση δεν φαίνεται να καρποφορεί. Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει σαφές ότι θέλει να φύγει απ’τη Μαδρίτη για να απολαύσει περισσότερα λεπτά, αλλά το στιλ της Μάντσεστερ δεν του ταιριάζει και ως εκ τούτου δεν σχεδιάζει να ανταποκριθεί στην επιχείρηση που έχει ξεκινήσει το αγγλικό σύνολο μέσω του ενδιάμεσου Vlado Lemic, ο οποίος ήταν ο απεσταλμένος που έχει στείλει η United για να προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την επιχείρηση.

Ο Kovacic θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης στις επόμενες μέρες και θα επιμείνει στην ιδέα του να φύγει, αν κι ο Lopetegui θα προσπαθήσει να τον πείσει ότι μπορεί να είναι ένας σημαντικός παίκτης στην λευκή ομάδα. Η ιδέα της Μαδρίτης είναι επίσης να τον διατηρήσει, οπότε το μέλλον του Kovacic θα’ναι μια από τις πιο καυτές περιπτώσεις του madridista club αυτό το καλοκαίρι.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.