News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εκμυστηρεύσεις στο Miami: Η Μαδρίτη ποντάρει στον Asensio και δεν θα κάνει τρέλες για τον Hazard

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Δεν θέλουν να κόψουν την προοπτική των νεαρών και περιμένουν να κάνει ο mallorquín ένα βήμα μπροστά


«Δεν μπορούμε να κόψουμε την εξέλιξη του Asensio, αυτή πρέπει να είναι η χρονιά του», διαρρέουν απ’την Ρεάλ Μαδρίτης επιμένοντας στην τυφλή πίστη που υπάρχει στον Marco Asensio, στην τρίτη σεζόν του στο σύλλογο, να κάνει το αναγκαίο βήμα μπροστά για να μετατραπεί σε μια απ’τις σημαίες της ομάδας στο πρώτο έτος μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πιστεύουν στην οντότητα, υπό αυτή την έννοια, ότι ο mallorquín είναι προετοιμασμένος, στα 22 του, να κάνει το άλμα προς τα εμπρός που να τον μετατρέψει από πρότζεκτ μεγάλου παίκτη σε αδιαμφισβήτητο σούπερ σταρ.

Εξ ου και στο σύλλογο έχουν φρενάρει τουλάχιστον εν μέρει το ενδιαφέρον για τον Eden Hazard. Αν κι ο Βέλγος αρέσει και πολύ, στο Chamartin δεν υπάρχει πρόθεση να τινάξουν την αγορά για έναν παίκτη για τον οποίο η Τσέλσι ζητά 200 εκατομμύρια ευρώ. Κάτι εξωφρενικό, αιτιολογούν, για έναν παίκτη που, επιπλέον, θα φρέναρε την ανάπτυξη του ίδιου του Asensio. Και περισσότερο στην σεζόν στην οποία το γεγονός ότι ο CR7 έχει αφήσει την θέση του στην αριστερή πλευρά, ανοίγει διάπλατα, την πιθανότητα να’χει ο Marco απλούστερο το καθεστώς βασικού εκεί όπου ήταν ο αδιαφιλονίκητος τόπος του Πορτογάλου. Ως εκ τούτου η εμπιστοσύνη στο ότι ο Asensio θα εκραγεί αυτή την σεζόν, είναι απεριόριστη. Τώρα εναπόκειται στον mallorquín να αποδείξει ότι είναι έτοιμος για μια πρόκληση αυτού του διαμετρήματος.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΕΛΑ ΘΑ’ΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΑΝΕΦΙΚΤΟ» ΝΕΙΜΑΡ

Δεν θα υπάρξουν τρέλες σε ό, τι απομένει στη μεταγραφική αγορά. Δεν θα καταβληθούν περισσότερα από 100 εκατομμύρια για κανέναν ποδοσφαιριστή επειδή, όπως κατανοούν στη Μαδρίτη, κανένας παίκτης δεν έχει αυτή την πραγματική τιμή αγοράς. Κανείς δεν θα βελτίωνε την τωρινή ομάδα αρκετά για μια επένδυση αυτού του διαμετρήματος. Στην πραγματικότητα, θα υπήρχε ένας παίκτης που θα το έκανε. Μιλάμε για έναν Neymar που εξακολουθεί να’ναι η μεγάλη αδυναμία του διοικητικού συμβουλίου που προεδρεύει ο Florentino Pérez. Μόνο ο Βραζιλιάνος θα άξιζε την προσπάθεια να τα δώσουν όλα γι’αυτόν, αλλά στη Μαδρίτη θεωρούν αδύνατη την πιθανότητα να υπογράψουν τον εκρηκτικό της PSG αυτό το καλοκαίρι. "Είναι ένα κρατικό ζήτημα για το σύλλογό τους", λένε για ν’αποδεχτούν ότι δεν θα ντυθεί στα λευκά φέτος...

Ο ΝΕΥ, ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 2019

Ένα άλλο πράγμα πολύ διαφορετικό θα’ναι σ’ένα έτος. Τότε η Μαδρίτη πιστεύει ότι θα’χει δυνατότητες να καθίσει να διαπραγματευτεί, και να το κάνει με επιτυχία, με την Παρί Σεν Ζερμέν για να μελετήσει την υπογραφή του Ney. Ο Βραζιλιάνος θα’χει συμπληρώσει δύο σεζόν στην οντότητα και σ’εκείνη τη στιγμή θα μπορούσε να’ναι πιο εφικτό να τον πάρουν απ’την Παρί για να τον μετατρέψουν σε madridista σύμβολο. Αλλά για αυτή την επιλογή απομένει ένας κόσμος και υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο ότι τα νεαρά ταλέντα μπορούν να κάνουν το άλμα προς τα εμπρός αυτό το έτος.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Αυτή η εμπιστοσύνη στο ταλέντο των Vinicius, Asensio, Odegaard, Ceballos και σία αποτελεί κλειδί ώστε στη Μαδρίτη να επιμένουν στο ίδιο μήνυμα, όταν βρισκόμαστε πια στον Αύγουστο κι ο σύλλογος εξακολουθεί να μην κάνει μεγάλες μεταγραφές. «Έχουμε μια ομαδάρα», λένε τόσο αυτοί που κυβερνούν στα επίσημα όσο κι αυτός που θα’ναι το αφεντικό στον πάγκο, ένας Julen Lopetegui ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες που έχει και που θα πάει μέχρι θανάτου με το ρόστερ του (ακόμα κι αν δεν έρθουν ενισχύσεις) για την αντιμετώπιση των πέντε τίτλων που διακυβεύονται.

ΤΟ 9, ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ

Μόνο μία περιοχή υπόκειται σε πιθανές καινοτομίες. Είναι αυτή του 9, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τις πρώτες δοκιμές της προετοιμασίας για να εκτιμήσουμε αν αυτό που υπάρχει (κυρίως οι Μπέιλ και Μπενζεμά) είναι αρκετό για να παλέψει αυτή την σεζόν. Αλλά θα’ναι το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Ατλέτικο αυτό που θα σηματοδοτήσει την απόφαση ενίσχυσης ή όχι μιας περιοχής στην οποία στη Μαδρίτη πιστεύουν ότι δεν υπάρχει στην αγορά ένας παίκτης που να συγκεντρώνει τα τρία Β: (bueno, bonito y barato καλός, ωραίος και φθηνός). Εκεί απορρίπτονται επιλογές όπως του Kane, η Τότεναμ ζητά μια περιουσία για έναν παίκτη που δεν καταλήγει να ενθουσιάσει, όπως και το να πάρουν απ’τη Μπάγερν έναν Lewandowski που είναι τρελός για να παίξει στη Μαδρίτη. Η σκληρότητα των Γερμανών στην πώληση παικτών τον μετατρέπει σ’έναν πολύ περίπλοκο στόχο.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ COURTOIS ΣΤΗΝ CHELSEA

Εντελώς το αντίθετο συμβαίνει με τον Thibaut Courtois. Ο Βέλγος βρίσκεται μόλις ένα βήμα απ’το να’ρθει στη Μαδρίτη, αυτό που θα λάβει χώρα όταν η Τσέλσι πάρει επιτέλους τον αντικαταστάτη στο τέρμα. Τότε, ο τερματοφύλακας θα εκπληρώσει το όνειρό του να ζήσει στη Μαδρίτη και να υπερασπιστεί το τέρμα της ομάδας της Concha Espina. Club, φυσικά, όπου καταλαβαίνουν ότι θα πρέπει να κερδίσει τη θέση. Ο Keylor θα συνεχίσει με τα δύο έτη που έχει στο συμβόλαιο και θα παρουσιάσει σκληρή μάχη για τη θέση, κάτι που αρέσει πολύ στο σύλλογο του Chamartin, γνώστης ότι τίποτα δεν παρακινεί περισσότερο έναν παίκτη από έναν συμπαίκτη υψηλού επιπέδου.

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ LOPETEGUI ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ

Σ’όλα αυτά, εξηγώντας το πλάνο της Ρεάλ Μαδρίτης για ό, τι απομένει στην προετοιμασία, ένας άνθρωπος δείχνει την ευτυχία του με αυτό που έχει στα χέρια του. Είναι ο Julen Lopetegui, ο οποίος χθες κατεύθυνε τον πρώτο του αγώνα ως madridista προπονητής και θεωρεί ότι έχει ένα θεαματικό ρόστερ ακόμα κι αν δεν έρθουν ενισχύσεις. Ο Βάσκος είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος μπροστά στην ευκαιρία να γράψει ιστορία στο σύλλογο όπου έπαιξε ως τερματοφύλακας.

Ξεπερνώντας το πλήγμα που σήμανε η απώλεια του Cristiano Ronaldo, ο προπονητής είναι απόλυτα πεπεισμένος για την πρόκληση που έχει στα χέρια του. Να’ναι αυτός που θα καταφέρει να συνεχίσει η Μαδρίτη του CR7, με τόσες επιτυχίες στην τσάντα, να θριαμβεύει αλλά με την ομάδα ως τη βάση της δύναμης. Οι μεγάλες ατομικότητες υπάρχουν επίσης αλλά το κλειδί θα’ναι στο να’ναι μια ομάδα. Μια ομάδα που ζει τις εκμυστηρεύσεις της στο Μαϊάμι ενώ προετοιμάζει μια σεζόν με πέντε τίτλους στο διακύβευμα.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.