News Update :

powered by Agones.gr - livescore

CR7 vs RM11

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Του David G. Medina

Στο club ελπίζουν ότι ο Bale, ο Benzema ή ο Asensio θα βελτιώσουν τα νούμερα τους και θα βάλουν τα γκολ του CR7


Ο Cristiano Ronaldo έφυγε και μαζί του πέταξαν 50 γκολ ανά σεζόν (451 σε εννέα χρόνια). Κάτι τεράστιο που ανησυχεί τον madridismo, αλλά όχι τόσο εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις στον ευγενή όροφο του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Παραδέχονται, φυσικά, ότι η μορφή του CR7 έχει υπάρξει κλειδί σ’αυτή τη χρυσή εποχή των τεσσάρων Champions League σε πέντε σεζόν, αλλά επίσης κι ότι η παρουσία του καθόριζε το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο ώστε να κάλυπτε άλλους παίκτες.

Έτσι, κατανοούν ότι η ποσότητα σκοραρίσματος των Benzema και Bale (12 και 21 γκολ πέρυσι) θα πρέπει να αυξηθεί εκθετικά. Η αύξηση αυτών των αριθμών θα απάλυνε την απουσία σκοραρίσματος του επιθετικού, αν και δεν είναι οι μόνοι παίκτες απ’τους οποίους αναμένεται να κάνουν το απαραίτητο βήμα προς τα εμπρός, ώστε η Μαδρίτη να μην νιώσει την απουσία του εκρηκτικού.


Πέρα απ’τον τελικό ρόλο που θα καταλάβει ο Vinicius στην ομάδα, κατανοούν ότι ο Marco Asensio πρέπει να’ναι ένας απ’τους παίκτες που θα βελτιώσει τις αποδόσεις του στο σκοράρισμα. Ο mallorquín αγγίζει τα 10 γκολ ανά σεζόν, αλλά με περισσότερα λεπτά και εμπιστοσύνη μπορεί να αυξήσει σημαντικά την παραγωγή του. Η θέση στην αριστερή πλευρά του CR7 μπορεί να’ναι δική του, περιμένοντας να δούμε πώς θα τελειώσει η εμπειρία ως φορ, και δική του πρέπει να’ναι αυτή η ευθύνη όπως απέδειξε με τα δύο γκολ του στη Γιουβέντους στη δεύτερη δοκιμή της σεζόν.

Ένα βάρος, φυσικά, που πρέπει να μοιραστεί σε συμπαίκτες της ομάδας όπως ο Modric, ο Isco ή ο Lucas Vázquez, ποδοσφαιριστές που να συμβάλλουν επίσης περισσότερο στην πτυχή σκοραρίσματος επειδή έχουν τις προϋποθέσεις για αυτό. Να μετατραπεί η Ρεάλ Μαδρίτης του CR7 στην RM11, όλοι για έναν χωρίς ατομικισμούς πέρα ​​απ’το να’χει μεγάλες ατομικότητες.


Δεν είναι μόνοι οι λευκοί ηγέτες ξεκάθαροι σχετικά μ’αυτόν τον οδικό χάρτη. Ο ίδιος ο Lopetegui υπέγραψε για τη Μαδρίτη με επικεφαλής τον Cristiano και, μερικές εβδομάδες  αργότερα, αναγκάζεται να συγκεντρώσει μια ομάδα χωρίς αυτόν και χωρίς έναν αντικαταστάτη εγγυήσεων. Αλλά ο Βάσκος έχει ξεκάθαρο το σχέδιο που πρέπει να καταστρώσει. Και του αρέσει η πρόκληση του να’ναι ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος να μετατρέψει τη Μαδρίτη του Cristiano σε μια ομάδα, μια αγέλη στην οποία το μπλοκ να’ναι πάνω απ’τη βίαιη ατομικότητα που σήμαινε ο CR7.







Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.