News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τον Mourinho εξακολουθεί να τον τσούζει το θέμα του Gareth Bale

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Του Carlos Forjanes

Αυτές οι μέρες είναι με νύχια με το διοικητικό συμβούλιο της Manchester United. Ο Μουρίνιο γκέλαρε επίσης στην Ρεάλ Μαδρίτης με τον Κρος, τον Βαράν..
.

Ο Μουρίνιο ζει τις πιο σκοτεινές ώρες του στη Manchester United. Το να αντιμετωπίζει τη Μαδρίτη ξυπνάει πάντα τη παιχνιδιάρικη πλευρά του Πορτογάλου, πόσο μάλλον τώρα. Το ματς σε λίγες ώρες τον πιάνει εμπλεκόμενο σε μια πάλη με την διοίκηση του Old Trafford ενσαρκωμένη στον Ed Woodward, τον ισχυρό άνδρα του αγγλικού club. Το 1-4 απ’την Λίβερπουλ στο Μίτσιγκαν ήταν πάρα πολύ για τον Mou. "Εγώ δεν θα πλήρωνα για να το δω αυτό, αυτή δεν είναι η ομάδα μου, δεν είναι ούτε το 30 τοις εκατό της ομάδας μου, εδώ ήταν παίκτες που ούτε καν θα συνεχίσουν μετά τις 9 Αυγούστου...", ξεκίνησε, κλείνοντας με μια λαϊκή φράση. "Αυτό το τουρνουά δεν μου προσφέρει τίποτα".

Δεν είναι μια ανακεφαλαίωση εναντίον του International Champions Cup, τουρνουά το οποίο βοήθησε να δημιουργήσει ο φίλος του, Charlie Stillitano. Είναι πυρά ενάντια στον Woodward. "Έδωσα στο club μια λίστα με τα ονόματα πέντε παικτών πριν από μήνες, με τύχη ελπίζω να δω αν έχω ένα". Το υψηλότερο όνομα σε αυτόν τον κατάλογο είναι ο Bale, αλλά έχει ζητήσει επίσης επιμόνως τον Harry Maguire. Και προς το παρόν έχει φτάσει μόνο ένας ποδοσφαιριστής με τον αέρα βασικού, ο Φρεντ.

Αυτό του Bale συνεχίζει να τον τσούζει. Τον περασμένο χρόνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας στις ΗΠΑ τον είδαμε να σαλιαρίζει ενώ φλέρταρε απροκάλυπτα τον Ουαλό. Αλλά, προς έκπληξή του, δεν έπιασε. Και τώρα τον έχει στη στήλη των παραπόνων. Σ’αυτήν υπάρχουν και άλλοι δύο madridistas, ο Βαράν και ο Κρος, με τους οποίους έχει αποτύχει επίσης. Τέτοιο είναι το χιούμορ του (ένας απ’τους Άγγλους δημοσιογράφους που ακολουθούν τον σύλλογο το καθορίζει ως "σκοτεινό") που έχει αρνηθεί να προσφέρει την συνηθισμένη συνέντευξη τύπου πριν απ’τον αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει κατανείμει το κοφτερό του χιούμορ για όταν του είπαν αν η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει την Premier ("Χωρίς σχόλια", είπε με παγωμένο βλέμμα) κι όταν του ανέφεραν τον Klopp, επικριτικός με την United για το ότι πλήρωσε 105 εκατομμύρια € για τον Pogba. Τώρα οι κόκκινοι έχουν δαπανήσει 182 εκατομμύρια € και οι κόκκινοι διάβολοι 83 εκατομμύρια €. "Είμαι χαρούμενος που χαμογελάω και βλέπω πώς αλλάζετε τη γνώμη σας και πώς αλλάζετε ως άτομο", είπε σε σχέση με τον Γερμανό, "είναι διασκεδαστικό να το βλέπεις...". Μια πικρή διασκέδαση.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.