News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui χρησιμοποιεί γυαλιά ηλίου στις προπονήσεις λόγω υποχρέωσης

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο προπονητής της Μαδρίτης έχει ένα μικρό πρόβλημα στα μάτια και πρέπει να τα προστατεύει με ζήλο και ανά πάσα στιγμή απ’τις ακτίνες UVA του ήλιου.


Πολλοί madridistas δεν έχουν παραβλέψει τη λεπτομέρεια. "Ο Lopetegui προπονεί πάντα με γυαλιά ηλίου;", ρωτάνε αρκετοί. Ο νέος madridista προπονητής δεν εμφανίζεται ποτέ σε μια προπόνηση πλήρους φωτός χωρίς αυτά. Και παρόλο που το look του φαίνεται να’χει βγει απ’την ταινία Men In Black, στην πραγματικότητα υπακούει σ’ένα μικρό πρόβλημα των ματιών. Πρέπει να τα προστατεύει με ζήλο κι ανά πάσα στιγμή απ’τις ακτίνες UVA του ήλιου.

Ο Ramos, ο Isco και οι υπόλοιποι Ισπανοί διεθνείς δεν θα εκπλαγούν. Ο Lopetegui τα φορούσε επίσης και στην Εθνική και συνήθιζε να το εξηγεί στους νέους του παίκτες, ώστε να μην τους φοβίζει μια όψη σχεδόν πεζοναύτη. Ο Βάσκος προπονητής δεν βγάζει τους μαύρους φακούς του. Το Μαϊάμι δεν αποτελεί εξαίρεση του συνηθισμένου στο Valdebebas. Αντίθετα, είναι μια περιοχή που λόγω της γεωγραφικής της θέσης βρίσκεται σε κόκκινα επίπεδα έκθεσης στις UVA, ειδικά τον Ιούλιο. Ακόμη κι όταν βρέχει. Γι 'αυτό ήταν πολύ εντυπωσιακό ότι κατά την προπόνηση της Κυριακής, η πρώτη στην πόλη, παρά την ηλεκτρική καταιγίδα και την δυνατή βροχή (η προπόνηση διακόπηκε), ο madridista προπονητής μούσκεψε μέχρι το κόκκαλο με τα γυαλιά ηλίου και τα πάντα.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.