News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos θαμπώνει τον Lopetegui

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Του Sergio Santos Chozas

Ο προπονητής είναι ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις του στις πρώτες εβδομάδες των προπονήσεων. Θα μπορούσε ακόμα και να’ναι βασικός στο Super Cup ενάντια στην Atlético...


Η κατάσταση του Dani Ceballos έχει κάνει μια ριζική στροφή σε μόλις δύο μήνες. Στις 26 Μαΐου, στο Κίεβο, η αίσθηση του utrerano ήταν γλυκόπικρη. Σήκωσε το πρώτο του Champions League, εκπληρώνοντας ένα παιδικό όνειρο, αλλά δεν ήταν ούτε μεταξύ της 18άδας του Zidane. Μια δυναμική που είχε επαναληφθεί σε όλες σχεδόν τις σημαντικές αναμετρήσεις της σεζόν (δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στο Champions League απ’τους 16 και μετά). Μ’αυτό το πανόραμα, ο Ceballos σκεφτόταν ότι το καλύτερο ήταν να ψάξει ένα δανεισμό στον οποίο να μπορεί να απολαύσει τα λεπτά που δεν είχε στο Bernabéu.

Ωστόσο, η αποχώρηση του Zidane έχει αλλάξει τα πάντα. Ειδικά μαθαίνοντας τον αντικαταστατή στον πάγκο. Ο Julen Lopetegui εμπιστευόταν ανέκαθεν τον Ceballos. Μάλιστα, ήταν ένα απ’τα ονόματα που είχε στόχο να βάλει στον κατάλογο του Mundial της Ρωσίας. Ο ίδιος ο προπονητής, πριν φτάσει στον λευκό πάγκο, είχε παραδεχτεί σε ιδιωτικές συνομιλίες με μέλη της Ομοσπονδίας ότι εάν ο Ceballos είχε περισσότερα λεπτά θα’χε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Επομένως, μια από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβε όταν έφτασε στο Bernabéu ήταν να πει στο club να μην ακούσει καμία προσφορά για τον παίκτη απ’την Utrera. Κι έτσι είπε στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος καλωσόρισε το να μάθει ότι είχε την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή μετά από μια δύσκολη σεζόν.

Όλα αυτά χρησίμευσαν για αυξήσουνε περισσότερο του κίνητρο του Dani για τη νέα σεζόν: χρησιμοποίησε τις δύο εβδομάδες πριν απ’την πρώτη προπόνηση για να προετοιμαστεί σωματικά. Επίσπευσε ακόμη και μια εβδομάδα την επιστροφή του στη Μαδρίτη για να προπονείται καθημερινά μόνος του για αρκετές ώρες την ημέρα. Εκείνη η δουλειά έδωσε τους καρπούς της και στις πρώτες προπονήσεις ο Lopetegui διαπίστωσε ότι ο Ceballos ήταν αυτός που είχε την καλύτερη φυσική κατάσταση.

Ο Βάσκος προπονητής είναι ενθουσιασμένος με τη στάση του Ceballos και σχεδιάζει να τον βάλει ακόμη και βασικό στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν, στις 15 Αυγούστου, ενάντια στην Atlético. Μια θέση στην εντεκάδα που, προφανώς, ο Ceballos πρέπει να κερδίσει σ’αυτά τα πρώτα φιλικά. Αλλά μέσα σε λίγο περισσότερο από δύο μήνες έχει πάει απ΄το να μη μετράει ούτε για να μπαίνει στις αποστολές στο να είναι μεταξύ των υποψηφίων για μια θέση στην εντεκάδα του Supercopa Ευρώπης.

Εν τω μεταξύ, στο club είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του Dani. Αν και η λίγη συμμετοχή του πέρυσι θα μπορούσε να κάνει να σκέφτονται το αντίθετο, στη Μαδρίτη δεν υπήρξε ποτέ ανησυχία. Θεωρούν ότι ανάμεσα σε όλους τους νεαρούς που ήρθαν στο ρόστερ το περασμένο καλοκαίρι (Llorente, Vallejo, Theo ...), ο utrerano είναι αυτός που έχει προσφέρει τις καλύτερες αισθήσεις για να’χει έναν σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Επιπλέον, μένει να μάθουμε τι θα συμβεί οριστικά με τον Kovacic. Ενώ ο Κροάτης αξιώνει το να φύγει απ’τη Μαδρίτη, ο Ceballos εργάζεται για να πείσει τον Lopetegui. Στο club υπολογίζουν και τους δύο και τους βλέπουν τέλεια συμβατούς για να’ναι πολύ σημαντικοί στο μέλλον, αλλά επίσης και στο παρόν...

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.