News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στη Βραζιλία αποκαλύπτουν ότι η Μαδρίτη στέλνει έναν απεσταλμένο για να διαπραγματευτεί με τον πατέρα του Neymar

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ο Juni Calafat, επικεφαλής του διεθνούς τμήματος ποδοσφαίρου, ταξιδεύει για να ξεκινήσει τις επαφές


Η Μαδρίτη αρχίζει να σφίγγει τον κλοιό γύρω απ’τον Neymar. Έτσι διαβεβαιώνουν στη Βραζιλία. Και είναι ότι, σύμφωνα με το «Globesporte» η Μαδρίτη έχει στείλει τον Juni Calafat, επικεφαλής του διεθνούς ποδοσφαίρου του λευκού club, για να καθορίσει τις πρώτες επαφές με τον πατέρα του Neymar και να πείσει τον ποδοσφαιριστή να φορέσει τα λευκά την επόμενη σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την Παρί Σεν Ζερμέν και η άρνηση του Nasser Al-Khelaifi στην έξοδο του αστέρα του είναι, τη σήμερον ημέρα, κατηγορηματική. Η Μαδρίτη γνωρίζει ότι θα’ναι μια σκληρή διαπραγμάτευση κι ελπίζει να μπορέσει ο παίκτης να ασκήσει την απαραίτητη πίεση για να του ανοίξουν τις πόρτες και να θέσει πορεία προς την ισπανική πρωτεύουσα.

Και είναι ότι στη Γαλλία δεν υπάρχει ρήτρα κι ο παριζιάνικος σύλλογος πλήρωσε πάνω από 200 εκατομμύρια για τον πρώην παίκτη της Barca μόλις πριν από ένα χρόνο. Φαίνεται πολύ περίπλοκο ο πρόεδρος της PSG να καταλήξει να δει καλή μια επιχείρηση τέτοιου μεγέθους, εκτός κι αν είναι ο ποδοσφαιριστής αυτός που θα πιέσει για την αποχώρησή του.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.