News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Δεν υπάρχει άλλος Cristiano, ο James έχει το γκολ και πλέον δεν υπάρχει ο Zidane...

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του Pablo Polo

Ο Κολομβιανός γνωρίζει το σύλλογο και το ρόστερ και τώρα θα’χε την εμπιστοσύνη του προπονητή


Ο Cristiano έχει φύγει και τώρα πρέπει να δούμε τον τρόπο για να καλυφθούν τα περισσότερα απ’τα 40 γκολ του ανά σεζόν. Σχεδόν όλος ο κόσμος φαίνεται να συμφωνεί ότι δεν υπάρχει άλλος CR7 ή άλλος παίκτης που να φτάνει αυτά τα νούμερα. Ούτε ο Neymar ούτε κανείς εκτός από έναν που παίζει στη Barcelona.

Ο James έφυγε απ’τη Μαδρίτη επειδή ο Ζιντάν δεν ήξερε ή δεν μπορούσε να πάρει το καλύτερο από αυτόν, αλλά σε κάθε περίπτωση υπήρχε ο Κριστιάνο και τ’αποτελέσματα του Γάλλου είναι εκεί. Τώρα όμως δεν υπάρχει ο Ζιντάν αλλά ένας προπονητής που τον εμπιστεύεται. Ο James, ασταθής στις εντολές του Ζιζού, έδειξε ωστόσο λαμπρός με τον Ancelotti και υπάρχουν στοιχεία ότι ο Κολομβιανός είναι περισσότερο ή λιγότερο καλά: έχει το γκολ όπως και τις ασίστ.

Αν ελέγξεις τους αριθμούς του, ο James δεν χρειάζεται πολύ για να αποσταθεροποιήσει. Και η επιστροφή του δεν θα’ταν καθόλου κακή επιλογή. Γνωρίζει ήδη με το παραπάνω τον σύλλογο και το ρόστερ, είναι τρελός για να επιστρέψει και χωρίς τον Cristiano υπάρχει περισσότερος χώρος. Επιπλέον, το Bernabéu τον έχει πάντα ανάμεσα στους αγαπημένους του κι αυτός έχει υπάρξει πάντα ευσεβής, όπως φάνηκε στο γκολ που έβαλε με τη Μπάγερν αυτή τη σεζόν.

Για τη Μαδρίτη, η ανάκτηση του James είναι επίσης η ανάκαμψη αγοράς στη Νότια Αμερική. Δεν υπάρχει η αγορά με πάρα πολλές επιλογές. Τα εννιάρια που έχουν γκολ δεν μοιάζουν μια εύκολη επιχείρηση. Για τον Kane θα ζητούσαν μια περιουσία, οπότε ο James, συν έναν προσιτό επιθετικό στην αγορά, μπορούν να’ναι μια επιλογή για να προσθέσουν τα γκολ που δεν θα κάνει ο Cristiano. Εάν είναι εφικτό, φέρτε τον.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.