News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ρεάλ Μαδρίτης και Juventus κλείνουν τη μεταγραφή του Cristiano Ronaldo

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Του Jesús Sánchez

Θα γίνει επίσημη τις επόμενες ώρες


Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους έχουν κλείσει τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, την υπογραφή του αιώνα που θα κάνει τον γύρο όλου του κόσμου. Το αντίο του πρώτου σκόρερ της λευκής ιστορίας είναι θέμα ωρών. Η ανακοίνωση μπορεί να γίνει σήμερα το απόγευμα μετά τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο Florentino έχει σεβαστεί τον λόγο στον Cristiano και του έχει δώσει διευκολύνσεις. Αυτός έχει ζητήσει απ’το club να τον αφήσουν να φύγει και η Γιουβέντους παίρνει το μύθο του λευκού club, 33 ετών, νικητής τεσσάρων Champions League στο Bernabéu.

Όπως έχει ενημερώσει το «Jugones de La Sexta», σήμερα το απόγευμα η Μαδρίτη θα συμφωνήσει τη μεταγραφή του Πορτογάλου στη Γιουβέντους για 100 εκατομμύρια ευρώ, κατόπιν αιτήματος του Κριστιάνο. Ο παίκτης έδωσε τη συγκατάθεσή του, πήρε ήδη την σταθερή του απόφαση να τερματίσει την εποχή του στη Μαδρίτη μετά από μήνες φθοράς στους οποίους έχει αισθανθεί απογοητευμένος απ’τη συμπεριφορά της διοίκησης.


Ο Andrea Agnelli, πρόεδρος της Γιουβέντους, έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα, όπου ο Cristiano βρίσκεται σε διακοπές, με το στόχο της επίτευξης της πολυαναμενόμενης υπογραφή του 7. Ο Agnelli ζήτησε άδεια απ’την Ρεάλ Μαδρίτης και το λευκό club του την έδωσε. Στο club έχουν δεχθεί την απόφαση του Cristiano και την προσφορά των 100 εκατομμυρίων που θα παρουσιάσουν οι Ιταλοί. Η θρυλική ιστορία του CR7 στην Real πλησιάζει στο τέλος της.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.