News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Η αποχώρηση του Cristiano Ronaldo, μια θλιβερή μέρα για την Ρεάλ Μαδρίτης"

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η γνώμη του Jesús Sánchez


Ναι, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάνω από κάθε παίκτη, ακόμα και τον πιο μεγάλο. Αυτό που έχει συμβεί με τον Κριστιάνο και τη μετακίνησή του στη Γιουβέντους θα’πρεπε να συμβεί αργά ή γρήγορα. Νόμος της ζωής. Ο παίκτης είναι αποσβεσμένος πλήρως, αφήνοντας πίσω του μια ιστορική τροχιά στο λευκό club, σχεδόν ανεπανάληπτη. Η επιχείρηση είναι καλή από οικονομικής άποψης, επειδή η Μαδρίτη εισπράττει 100 εκατομμύρια για έναν παίκτη που θα κλείσει τον Φεβρουάριο 34 έτη και γλιτώνει επίσης τα τρία χρόνια σύμβασης που του απέμεναν. Τόσο ο πρόεδρος όσο κι ο παίκτης έχουν πει αρκετά στη σχέση και μπορεί να’ναι μια καλή στιγμή για να το κάνουν, σε μια εποχή μεγαλείου μετά την κατάκτηση τεσσάρων εκ των πέντε τελευταίων Champions League, σχεδόν όπως στην χρυσή εποχή του 50. Πολύ σύντομα, όπως λέει η λογική, ο Κριστιάνο θα πάψει να’ναι ο Cristiano και η Μαδρίτη έχει προβλέψει την πτώση του παίρνοντας απόδοση απ’την πώληση. Η Μαδρίτη έχει ονειρευτεί πάρα πολύ με τον Neymar.

Ναι, όλα αυτά είναι αλήθεια. Κι ωστόσο, σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι πιθανό ο Cristiano να λαχταρά τη Μαδρίτη, να του λείψει στο Τορίνο η εξαιρετική συντροφιά των παικτών που είχε στο Bernabéu. Είμαι πεπεισμένος ότι η Μαδρίτη θα κλάψει βλέποντας τον Cristiano σ’άλλη ομάδα. Είχε μια προεπισκόπηση στο τελευταίο πρωτάθλημα του τι σημαίνει να παίζει χωρίς τον θρύλο. Έχασε το πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο. Οι οπαδοί και η διοίκηση έπρεπε να συνηθίσουν τόσο στο μεγαλείο του που πλέον δεν εκτιμιόταν στο δίκαιο βαθμό του αυτό που δεν είχε φανεί ποτέ πριν. Αλλά η Μαδρίτη ξεκινά με 50 γκολ λιγότερα. Δεν είναι μόνο μια υποτιμημένη ομάδα χωρίς έναν απ’τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Χάνει το ανταγωνιστικό πνεύμα, τη σούπερ επαγγελματική στάση του Ρονάλντο, τον εκφοβιστικό παράγοντα ενός παίκτη που κρίνει αγώνες από μόνος του. Δεν θα’χει πλέον τον ακόρεστο κυνόδοντα που μετέτρεψε την Real και πάλι στην ομάδα που εξέπληξε τον κόσμο κερδίζοντας τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Υ.Γ. Η Μαδρίτη ήταν πιο σημαντική απ’τον Di Stéfano. Αλλά όταν έφυγε η La Saeta, αφού κέρδισε πέντε συνεχόμενα μαζί της, κέρδισε ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο στα επόμενα 34 χρόνια.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.