News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui θέλει έναν επιθετικό

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Του J. I. García-Ochoa

Ο προπονητής προτιμά να αντιμετωπίσει την σεζόν με έναν άλλο επιθετικό επιπέδου


Αναλύοντας λεπτομερώς το ρόστερ, ο Julen Lopetegui έχει σαφές ότι η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται έναν επιθετικό πρώτου επίπεδου αυτή τη σεζόν. Ο προπονητής είναι ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις των Benzema και Bale σ’αυτές τις πρώτες δύο εβδομάδες εργασίας, αλλά πιστεύει ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν θα χρειαστεί περισσότερη δυναμίτιδα. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν πάντα αναποδιές που με την άφιξη ενός κορυφαίου επιθετικού πιστεύει ότι θα ελαχιστοποιηθούν αρκετά.

Δεν χρειάζεται παρά να ρίξουμε μια ματιά στο τι συνέβη στην αρχή της περασμένης σεζόν για να συνειδητοποιήσουμε ότι το αίτημα του Julen να φέρουν έναν επιθετικό δεν είναι καμία τρέλα. Με τον Bale τραυματία μέχρι τον Νοέμβριο, η Μαδρίτη έχασε πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα λόγω της έλλειψης γκολ. Και αυτό ενώ στο ρόστερ υπήρχε ο Cristiano Ronaldo. Αλλά ο Πορτογάλος ξεκίνησε τη σεζόν άστοχος και η Μαδρίτη ξεράθηκε. Στο λευκό club καταλαβαίνουν -κι έτσι πιστεύει επίσης κι ο Lopetegui- ότι ο Bale κι ο Benzema θα αυξήσουν τις επιδόσεις τους φέτος, αλλά απ’τον προπονητή λείπει ένας επιθετικός άλλου προφίλ. Βασικά, του λείπει ένας killer.

Στην περιοδεία θα’χει αυτές τις μέρες τους Borja Mayoral και Raúl de Tomas, δύο πολύ ελπιδοφόρους επιθετικούς, αλλά που δεν έχουν ακόμη επίπεδο Champions league. Κι ο Vinicius, ένας απ’τους παίκτες που ενθουσιάζουν περισσότερο, είναι 18 χρονών και δεν είναι ένας goleador. Έτσι, αν χαρίσουν στον Julen έναν επιθετικό, αυτός, ενθουσιασμένος.






Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.