News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τρελός για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Lewandowski

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Του J. I. García-Ochoa

Ο Πολωνός παίκτης επαναλαμβάνει στην Bayern την επιθυμία του να αλλάξει αέρα


Ο Robert Lewandowski δεν παραιτείται από το όνειρό του να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πολωνός επιθετικός πιστεύει ότι ο κύκλος του στη Μπάγερν Μονάχου έχει τελειώσει και το’χει μεταφέρει στους ηγέτες της Μπάγερν και στον νέο προπονητή, Νίκο Κόβατς, όπως ανέφερε χθες το Sky και μπόρεσε να επιβεβαιώσει η MARCA. «Το όνειρο του Lewandowski είναι να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά από εκεί μέχρι να το καταφέρει...», είπαν πηγές κοντά στον Πολωνό επιθετικό, ο οποίος θα κλείσει τα 30 αυτό το καλοκαίρι κι εξακολουθεί να προσφέρεται στη madridista ομάδα.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν ότι ο Lewandowski θέλει να παίξει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Το ξέρουν από την αρχή του έτους, όταν ο αντιπρόσωπός του, Pina Zahavi, μεταβίβασε στο λευκό club τις επιθυμίες του παίκτη να αλλάξει αέρα. Το πρόβλημα σ’αυτήν την περίπτωση είναι ότι ξέρουν επίσης ότι η Μπάγερν, προς το παρόν, αρνείται να διαπραγματευτεί για τον παίκτη, με σύμβαση μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021. Και η Μαδρίτη, η οποία δεν θα’βλεπε με κακό μάτι να ενισχυθεί με αυτόν τον παίκτη σε μια λογική τιμή, δεν θα μπει σ’έναν πόλεμο με την πρωταθλήτρια Γερμανίας, σύλλογο με τον οποίο διατηρεί μια καλή σχέση.

Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, οι πιθανότητες να καταλήξει ο Lewandowski να παίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν είναι χαμηλές, αλλά όχι μηδενικές. Εξαρτάται, καταρχάς, απ’την ικανότητα πειθούς του Πολωνού παίκτη με τους ηγέτες της Μπάγερν και τον προπονητή. Ο Lewandowski έχει ήδη συναντηθεί μαζί τους και να τους έχει μεταφέρει την επιθυμία του να φύγει, παίρνοντας ένα ηχηρό «όχι» απ’τον Ούλι Χένες, το μήνυμα ότι είναι απαραίτητος για τη Μπάγερν εκ μέρους του Κόβατς, και την κατανόηση του Rummenigge. Ο επίτιμος πρόεδρος δεν τάσσεται ποτέ υπέρ της διατήρησης των παικτών ενάντια στη θέλησή τους και θα’ταν διατεθειμένος να διαπραγματευτεί με τη Μαδρίτη κι άλλα club εάν το ζητήσει ο Lewandowski. Το πρόβλημα είναι ότι το άτομο με το μεγαλύτερο βάρος στο εσωτερικό της Μπάγερν είναι ο Hoeness, ο οποίος μέχρι τώρα παραμένει άκαμπτος μπροστά στην πιθανότητα να εγκαταλείψει ο Robert την πειθαρχία του συνόλου του Μονάχου.

Η Μαδρίτη, ήρεμη

Η Μαδρίτη, απ’την πλευρά της, βρίσκεται σε αναμονή όσον αφορά την υπογραφή ενός «9». Παρά την αποχώρηση στη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε κατά μέσο όρο 50 γκολ ανά σεζόν, στο λευκό κλαμπ δεν θα κάνουν τρέλες για να ενσωματώσουν οποιονδήποτε παίκτη.

Είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν προσφερθεί αυτό το καλοκαίρι μέσω των εκπροσώπων τους -συμπεριλαμβανομένου του Lewandowski- αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί αναλύοντας τον τελικό σχεδιασμό του ρόστερ, την κατάσταση της αγοράς...

Τη σήμερον ημέρα, η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ειλημμένη απόφαση σχετικά με την υπογραφή ενός goleador. Δεν αποκλείεται ότι μπορεί να έρθει ένας επιθετικός, αλλά ούτε και το εγγυώνται εκατό τοις εκατό.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.